Podpivničiť garáž alebo nie?

Idem stavať garáž len neviem sa rozhodnúť či podpivničiť alebo nie. Staval niekto takú garáž? Budem vdačný za každú radu...
Odpovedať
Profilova fotka
@martix123 ta ista otazka zaujima aj mna. Ty si skor nakloneny k tomu ze ju podpivnicit?Ci?
Odpovedať
@tusiak ano skor som nakloneny podpivničit a to tak že zboku by som spravil vchod a podpivničenu čast by som predelil priečkov aby v pohode mohlo hore bývat auto. Dole by boli jablčka zemiaky, vynoteka a palene :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martix123 aha tak to ano to mas dobre premyslene:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martix123 ako to myslis ze hore??
Odpovedať
Ak sa nevies rozhodnut ci podpivnicit alebo nie, tak si daj otazku ako by si pivnicu vyuzil a ci sa ti to oplati, lebo cenovo vyjde pivnica skoro rovnako ako garaz, mozno aj viac, hlavne ked sa odflakne izolacia... Ja planujem garaz 6x6 plus ktomu 6x3 dielnu. Pivnicu chcem ale iba pod dielnu a malu cas garaze aby sa mi este do garaze zmestila montazna jama.
Odpovedať
@eddiejoe no viac by som chcel, lenže zase projekt stavebne povolenie a veci okolo toho to ma demotivuje :)
Odpovedať
@martix123 do 25m2 ak bude garaz netreba povolenie. Ak bude pivnica do hlbky 3metre tiez netreba povolenie. Pivnica je velmi dobra vec, hlavne ak tam bude miesto pre vinko a vlasne palene ;-) Nevahaj a chod do toho. Ak ale ides davat vchod zvonka, tak treba premysliet aby ti do pivnice netiekla voda pri dazdoch po schodoch dole. Bud dobra strieska, alebo zabudovat odvodnovaci zlab, moze byt ale problem kam ho odviest... Inspiruj sa tu: http://www.akostavat.com/vystavba-piv... http://www.akostavat.com/vystavba-piv...
Odpovedať
A keby si urobil iba "jamu" s rebrikom? Nasi susedia to mali v garazi na zemiaky. Alebo nasi znami na chatke v kuchyni. Normalne v podlahe. Dobre to posluzi.
Odpovedať
Profilova fotka
@martix123 nenechaj sa tak lahko demotivovat. Uvedom si ze neskor ti to bude chybat a budes banovat ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?