Omietnutá plechová garáž od garazenakluc.sk

Ahojte rozmýšľam nad plechovou omietnutou garážou od garazenakluc..sk. Rád by som sa spýtal ľudí čo takúto garáž majú, aby mi napísali aké s ňou majú skúsenosti a či by si ju dali ešte realizovať.Hlavne by ma zaujímali či v studených mesiacoch nie je v garáži totálne vlhko a či sa na plechu nekondenzuje para. Rád by som tam totiž okrem auta aj skladoval rôzne náradie aj kosačku bojím sa korózie.Viem, že je tam aj náznak nejakého odvetrania ,ale bol by som rád za vaše názory a hlavne skúsenosti.
Odpovedať
Svokor ma plechovu garaz sice od inej firmy ale tak to je asi jedno. V zime to je v pohode a pritom ju ani omietnutu nema. Je to zatial cisto plechova garaz. Ziadne pary sa mu tam nezrazaju aspon co ja viem a a nie neprimza. On tam ma tiez schovate veci do zahrady a ako vravim zatial je vsetko v pohode a to su tomu uz 2 roky co ju ma.
Odpovedať
my mame zahradny domcek. Nejaku kondenzaciu som si nevsimol. V lete je v nom peklo a v zime zima :). Ale totalne vlhko urcite nie. Ak by sa tam kondenzovala para, tak by zrejme stiekla smerom von. Myslim, ze je to celkom dobre odvetrane.
Odpovedať
Je to celkom sikovne riesenie a ako som pozeral ceny nevide to o moc viac ako keby si ju clovek postavl sa. a Ked sa to sikovne omietne nie je na prvy pohlad rozpoznat ci ide o plechovu alebo klasicku murovanu garaz. Ako vravim je to rychle, jednoduche a co viem aj poliaci ich zacali vyrabat vo voelkom a kd sa zrata cena za garaz a dopravu kolko krat vide este menj ako keby sa kupovala tu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?