Je lepšie mať spoločnú či samostatnú garáž?

Ahojte, chcela by som poznat vas nazor na garaze ktore su sucastou domu. ma to nejake nevyhody, ci ? je lepsie mat garaz ako samostatnu stavbu ? dakujem 8-)
Odpovedať
@abbeylee ked je samostatna, mozes ju postavit neskor, cize ak to momentalne financie nedovoluju, mozes pockat, je mozne vsak je bude vacsi problem zohnat niekoho len na stavbu garaze ako na stavbu garaze +domu ak je sucast domu a prepojena priamo s domom- vstup suchou nohou je podla mna jednoznacna vyhoda, byvame sice v byte ale v podzemi je garaz a je super, ze nemusime ist vonkajskom najma ked prsi snezi atd., na druhej strane citala som tu na fore, ze sa niektori stazuju na smrad, ale to si myslim sa da eliminovat spravne vybratym projektom a prechodom do garaze napr. z chodby, ktora je oddelena dverami.
Odpovedať
Profilova fotka
my staviame ako súčasť domu. nezaberie miesto z pozemku a ked nám bude dom napr. malý urobíme z nej izbu. Chceme tam dat radiátor, aby v izbe nad nou nebola chladná podlaha. :-)
Odpovedať
my máme garáž ako súčasť domu...keďže máme široký pozemok tak nás to nelimitovalo pri rozhodovaní, zároveň máme garáž umiestnenú po celej severnej strane domu, tak aj v tom vidím jej význam, lebo máme izby od severu vlastne chránené...ale nemáme vstup z garáže priamo do domu práve z dôvodu smradu za benzínom (naftou) - no od garáže k domu bude chodník prekrytý strechou
Odpovedať
My mame oddelenu, ale prekryty prechod medzi domom a garazou. Pride nam to ako idealne riesenie, kvoli vyfukovym vplyvom oddelene a sucasne prejdem medzi domom a garazou "suchou nohou"
Odpovedať
mame spojenu s domom a uz tyzden je odstavena koly prerabaniu podlahy,slak ma ide trafit vkuse vsetko tahat cez hlavny vhod,otvarat vchodove dvere klucom ]-( mame to takto uz na druhom dome a problem s vyfukom nebol nikdy.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme tiež spojenú s domom, nemáme síce vchod z garáže do domu, čo teraz niekedy aj chýba, teda hlavne pri nosení nákupov. ale výhoda garáže spojenej s domom je aj v tom, že jednu stenu máš ušetrenú (v prípade že máš garáž v rámci domu, tak ušetríš ešte viacej), pretože je to domová stena, pri samostatnej garáži musíš murovať všetky 4 steny... ;-)
Odpovedať
Ak je moznost, tak urcite radim spojit s domom.
Odpovedať
Profilova fotka
niekto niekde napisal, ze garaz, ktora je sucastou domu je "najdrahsia izba" - izba pre auto ;-) ja vsak nie som ani za ani proti :-) :-) :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
hahaha ernest4 nesklamal, zasa odporuca svoj reklamnu stranku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
máme k domu,z garáže rovno dnu,cez práčovňu.super ked prídeš z nákupu alebo v zime,nemusíš vobec von z auta..
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dal garaz k domu ale oddelil ju jednou miestnostou. napr nejaky skladik alebo take nieco snad chodba cez ktoru by sa prechadzalo. ztej chodby by boli dvere do toho skladiku a garaze. nechce sa mi to kreslit ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ak sucast domu tak nie spolocny mur : http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m... ziadne dvere domom prepojene atd atd... Vela ludi s garazou nechape, ze ma zimu v dome :-p garazove dvere su najslabsi clanok pre dobre zatepleny dom. Momentalne mozu tvrdit vyrobcovia, ze maju super zateplene dvere, ale je to smiesne tvrdenie ;) Nad garazou ziadnu izbu.. Naj idealnejsia ako oddelena cast domu ;) kvoli unikaniu tepla, prievan do domu atd atd.. Horne izby byvaju chladne a v hodne na reumu ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?