Garažova brána, profil mikrolamela

Máte niekto garažovú bránu s profilom mikrolamela? Nevidela som ju v skutočnosti na bráne.. Je lepšia na údržbu ako profil S? Ďakujem.
Odpovedať
Ak je to teda to čo myslím, tak v poslednej dobe sa dosť používa v priemysle. A tam sa teda brány umývajú málokedy. (ak myslíš údržbou umytie panela od prachu). To však závisí hlavne od farby.
Odpovedať
sc4th, Ďakujem, nevyzerá to ako roleta?
Odpovedať
No podľa mňa je to vcelku pekný dizajn.. ale aj tak pre RD sa mi viac páči uplne hladký panel. Z diaľky aspoň teda mne sa tento "multi rib" zlieva, ale stále vieš že to nie je hladké len nevieš čo to je, aby som zbadal to rebrovanie tak musím ísť bližšie. Ale vždy výber závisí od celkového dizajnu fasády a domu/garáže.
Odpovedať
@alsim neviem ze by brany niekto nejako pravidelne umyval skor tak nikdy.
Odpovedať
@alsim my sme davali profil Fiber - myslim, ze to je to co ty volas mikrolamela. Mame to v antracite a aj ked mame este okolo stavby smetisko a kopec prachu, brana nevyzera byt spinava. Pomaha tomu asi aj to, ze svetlo sa odraza od tych fibril pod roznymi uhlami. Nam sa pacil tento profil hlavne koli tomu, ze nanom nieje tak jasne vidiet prechod medzi jednotlivymi panelmi brany. Ked sme sa rozhodovali, tak sme museli ist pozriet nazivo taku branu osadenu uz na dome, lebo fotky co nam ukazoval predajca vyznievali dost cudne (ako ked v TV pozeras na cloveka co ma paskovanu koselu).
Odpovedať
Ďakujem za odpovede. Môže niekto tu hodiť fotku ?
Odpovedať
Fotku panelu či brány....Vravím že z diaľky to na bráne neuvidíš. Teda ja to vidím tak, že viem že to nie je úplne hladké. To rebrovanie rozoznám až keď prídem bližšie. A panel vyzerá takto http://www.archiexpo.com/prod/breda-s...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?