Garážová brána - postup práce

v akej etape domu ste osadili garážovú bránu?
Odpovedať
@cmelor po omietkach
Odpovedať
@sysell dík.. musíme nejako vymyslieť uzatvorenie garáže.. nakoľko tam pôjde rozvádzač a ked to nechám otvorené tak mi to môžu vykradnúť... ale zas ked dám teraz bránu tak sa bojím zničenia pri stavbe.. mám len steny a strechu..okná ... vchodové dvere
Odpovedať
@cmelor zaklincui z vonku daj dosky ... zas bude ti niekto kradnut istic?
Odpovedať
daj si tam normalne oplotenie, alebo dosky, zlodej sa tam dostane i cez nainstalovanu garazovu branu.
Odpovedať
@cmelor naraz s oknami
Odpovedať
Akurat ju tiez riesim, kludne by som ju dal uz s oknami. Ja ju davam pred vylievanim podlah a pred stierkami, potrebujem uzavriet technicku miestnost kde bude rozvadzac + TC. Ak budu pracovnici na stavbe a budu potrebovat pristup k materialu ktory nebude v dome, rano sa otvori ked odidu zatvori.. nema sa velmi ako znicit.
Odpovedať
@andreus Never tomu, možno ju nezničia, ale stopy stavby tam zanechajú, nikto nebude šetrne zaobchádzať s bránou, veď nie je to ich majetok. Ja som veľký vstup do garáže zabednil a otvoril som to až keď boli omietky hotové, deň pred montážou brány. Ja som ale mal ešte zadný vchod do garáže, takže sa tam dalo ísť.
Odpovedať
@chrobak7 Mne ine nezostava, kedze do technickej je pristup len cez garaz a tu momentalne chrania doslova papierove dvere. Ako vravim u mna je mozne branu rano otvorit a vecer zavriet bez toho ze by som sa bal vykradnutiu pocas dna, takze verim ze to prezije pomerne bez ujmy.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?