Garážová brána Pemat

Profilova fotka
ma niekto skusenosti s touto garazovou branou? :-N
Odpovedať
my máme od nich garažovú bránu - veľkú bránu na dvojgaráž - zatiaľ sme spokojní, termín dodania dodržali, montáž v poriadku, brána funguje zatiaľ 5 mesiacov
Odpovedať
Profilova fotka
@bebika1 ...vdaka, neprihodis foto? :-)
Odpovedať
Bol som pri montazi dvoch bran od Pemat-u, osadzali sa na vyrobnu halu. A tak tichu branu som zatial nevidel ani u Hormannu. V BA chodim okolo five star residence, maju tam brany od Hormannu a robia neskutocny rachot.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@moinaham Hormann je stale spickou na trhu. Ale staci jedna fuserska partia ktora odflakne osadenie brany a problem je na svete. Hormann dodavaju viaceri predajcovia. Pemat pokial viem si montuju vacsinou len sami.
Odpovedať
my mame tiez pemat- rok, svokrovci rok- dennodenne pouzivanie a svagor ju ma uz 5 rokov- tiez dennodenne pouzivanie. ziadne problemy, ide tichucko, takze my sme o inej ani neuvazovali. aj ked, oproti tej spred 5 rokov je nasa uz kvalitnejsia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, v prvom rade by som uviedol, že výrobky Hörmann sú vyvíjané a vyrábané vo vysoko špecializovaných závodoch,teda nie je možné takýto výrobný koncern porovnávať s lokálnym predajcom resp. výrobcom. Hörmann vyrába a aj vyvýja brány, dvere, motory a logistické systémy preto má aj vlastné veľké vývojové oddelenia ktoré prinášajú veľa zlepšení a patentov ktoré prispievajú k dlhšej životnosti, vysokej bezpečnosti a užívateľskému komfortu výrobkov Hörmann. Ani technické vybavenie aké používa Hörmann si žiadna lokálna firma nemôže dovoliť nakoľko žiadna nevyrába na európskej prípadne svetovej úrovni. Tu tiež platí čím presnejšia výroba, tým pokojnejší a tichší chod a lepšia bezpečnosť čo je samozrejme tiež v prospech Hörmann-u. Čo je však veľmi podstatné je samotná montáž, ak Vám aj Hörmann bránu namontuje predajca zle resp. nepresne teda nie v zhode s montážnym postupom, odrazí sa to samozrejme na vlastnostiach daného výrobku. týmto príspevkom nehodnotím brány PEMAT ani inú výrobnú spoločnosť ale ako skúsený predajca chcem dať do pozornosti, že Hörmann brány majú určité patenty, ktoré ostatné výrobné firmy zákonite nemôžu mať v ponuke. Aj týmto si samozrejme výrobky Hörmann udržujé prvenstvo a odlišujú sa od konkurencie.
Odpovedať
Prerabame starsi rodinny dom a potrebujeme vymenit aj garazovu branu. Na zaklade vasich skusenosti som si dala nacenit aj branu od firmy Pemat, som zvedava. Na margo informacii od predajcu firmy Hormann. Pisali sme ziadost o cenovu ponuku aj do tejto spolocnosti, nik sa nam vsak neozval a to uz je tyzden od poslania dopytu. Asi zrovna vyvijaju nejaky vynimocny patent ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
@leni2012 ak ste poslali Vas dopyt k nam a bol mimo nas region tak ho automaticky preposielame na centralu importera a ten oslovuje Vase priame regionalne zastupenie. U nas sa snazime cenove ponuky uzatvarat v co najkratsom case s cielom do 24 hodin pokial nie je nutne dalsie technicke objasnenie zakaznikom. V buducnosti budu takto preposielane dopyty na centralu automaticky notifikovane cim zakaznik ziska informaciu o tom, ze jeho poziadavka bola presmerovana spät do jeho regionu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Spokojnosť, momentálne dávajú záruku 10 rokov čo už o niečom svedčí. Majú profesionálny prístup od zamerania až po montáž. Môžem len odporučiť.
Odpovedať
@saler chcel by som vediet co sa skryva pod pojmom 10 rocna zaruka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
tiez mam sekcionalnu garazovu branu od Pematu a za tie roky co ju pouzivam som spokojny.Obzvlast ma prekvapil tichy chod samotnej brany
Odpovedať
Profilova fotka
My máme zateplenú bránu Kružík - krásna, tichá sme spokojní . Oproti Hormanu rozdiel 600 € !
Odpovedať
Profilova fotka
@mirooslav niekde tam asi rozdiel bude ked je tam rozdiel 600€ , to ako nemusime si tu navzajom klamat ze ste kupili lacnejsie a este byt v pocite ze nieco lepsie, tak to urcite nie. Mimo technicke fakty HÖRMANN aj vizualne by bol niekde inde, co sa tyka pohonov tak to je tiez zbytocne porovnavat... takze asi tak. Co sa tyka tichosti, tak tiez HÖRMANN hodnotim ako branu s najlepsim chodom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuscik_brany_dvere Museli by byť tie brány vedľa seba a potom by sme mohli porovnávať . Ja som písal moju skúsenosť. Nehádam sa a ani netvrdím ,že horman brány sú menej kvalitné ako tieto a naopak. Tvrdenie, že čo je drahšie musí byť kvalitnejšie považujem za nešťastný omyl !
Odpovedať
Profilova fotka
@mirooslav preto aj ja ako predajca doporucujem ludom aby si nasli ten cas a prisli na vzorkovne predajcov . Mozu porovnat vyrobcov a vybrat si to co je pre nich najvhodnejsie. Nie kazdemu vyhovuje to iste a samozrejme ludia maju rozdielne naroky a tiez poziadavky. Treba si uvedomit ze je to vyrobok s dlhou zivotnostou, preto su dolezite fakty pri rozhodovani napr. dostupnost nahradnych dielov, spolahlivost, bezpecnost prevadzky atd. , teda nie len nadobudacia cena ale treba vediet za co platime a co za to dostaneme.
Odpovedať
Pemat = polsko... Samozrejme vacsia cena oproti poliakom.... Takze nech sa kazdy rozhodne podla svojho gusta... Na stranke ziadnu udaj o tepelnoizolacnych vlastnostiach sekcii aj rolovaciek neuvedeny vyrobca lamiel alebo panelov... Takze naozaj zajdem do polska cena bude mozno aj na polovici a mam tu istu kvalitu....
Odpovedať
@originalx 10ročná záruka sa vzťahuje na panely a nie na kovanie a motor teda iba na to čo vidíte z exteriéru a to mi už povedzte čo sa môže na dvoch hliníkových plechoch zlepených polyuretánovou penou pokaziť? šak na to môžu dať aj 30 ročnú záruku... predpokladám že záruka sa určite nevzťahuje ani na farbenú stálosť tmavších panelov... takže je to úplne zbytočné keďže na bráne sa môžu najskôr pokaziť a časom opotrebovať pánty, kolieska, oceľ.lanká dráha motora, motor atd... a naozaj na poslednom mieste budú panely na ktoré dávajú oni 10roč záruku...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?