Garážová brána LOMAX

Dobrý deň, Máte niekto skúsenosti s garážovými bránami od Lomaxu? Cenová ponuka pre bránu Excellent v rozmeroch 4000x2500 http://www.lomax-brany.sk/sk/garazove... ma vyšla na 2600€. Máte nejaké skúsenosti s kvalitou týchto brán?
Odpovedať
Mame easy od lomaxu a uplna spokojnost 1000e :-)
Odpovedať
easy je na dialkove ?
Odpovedať
Profilova fotka
2850 x 2500 mm, 1500€, ale typ neviem, diaľkové je samozrejme tiež 2 ks
Odpovedať
u nas v podzemnej garazi sme mali taku. V kuse sa to kazilo. Ten motor, co tahal branu opravovali niekolko krat za rok. Udajne tam bolo nejake plastove ozubene koliecko, ci co - prirovnali to k lacnemu mixeru :). Neskor sa to vymenilo za normalnu branu. Mozno v rodinnom, kde je brana mensia, lahsia a tak casto sa neotvara, to bude v pohode.
Odpovedať
a aka bola ta normalna brana ?
Odpovedať
vymenili to az ked som sa odstahoval :). Dali tam hoermann, uz na pohlad je ten motor ovela robustnejsi a aj samotny mechanizmus sa mi zda byt lepsi. Nechcem tym znevazovat lomax, akurat sa to garaze, kde parkuje 200 aut nehodi. Lomax kupil developer zrejme preto, lebo to bolo lacne.
Odpovedať
Profilova fotka
Spoločnosť Lomax je popredný český výrobca s vysokou kvalitou, vrele odporúčame.
Odpovedať
na dom sme cca pred mesiacom davali branu olimpdoors 5000x2600mm, motor Nice + 4 ovladace = 2.040 € - zatial spokojnost aj ked otvara/zatvara sa tak max 4x denne. v bytovom dome kde byvame (cca 8 parkovacich miest) mame Hoerman = zhruba kazdy tyzden pokazena :D niekedy radsej parkujem na ulici lebo sa mi nechce stale stou branou rozculovat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Prosím Vás, aký je toto dizajn.. je to mahagón ? alebo to môže byť niečo iné. V skutočnosti je to viac do červena. Ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
nikdy viac
Odpovedať
@bondyras dovod?
Odpovedať
stale len problemy
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mám tretí rok cca 5x2.3m , motor Somfy a pekne potichúčky otvára/zatvára. Síce sa ešte neparkuje v garáži.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
zdravim vas, sice o kusok starsia tema, ale zaujima ma, ci o takuto garazovu branu sa treba aj nejak starat, ci to vyzaduje nejak pravidelny servis alebo sa proste namontuje a je tym to hasne? nie ja, ale nasim sa zachcelo dat dokopy garaz a zacat ju konecne vyuzivat pre auto a nie ako skladisko, tak za nich mam pozistovat nejake informacie.
Odpovedať
@leopapech ja sice nemam Lomax, ale jedinu instrukciu som dostal trochu to premazat z casu na cas. Najlepsie asi silikonovym olejom, ale este som to ani nerobil ani nekontroloval, kedze neparkujem. Keby sa pokazil motor, viem vytiahnut poistku a tahat rucne. V manuale je tusim pisane, ze to je na max niekolko otvoreni denne. Neviem co montuju do podzemnych garazi, tam musia predsa ratat ze stale niekto chodi.
Odpovedať
@leopapech aha takže garáž už stojí, hej? A majú aj predstavu o tom, akú bránu by chceli? či sekčnú alebo teda klasickú otváraciu?
Odpovedať
@vykricnik ako dlho uz mas tu branu a ako casto ju cca vyuzivas, ze otvoris / zatvoris. preto sa pytam, ze asi to nebude teda pravidelne, ked hovoris, ze tam auto nedavas. @dedkos hej hej, garaz normalne stoji odkedy stoji dom, len ako hovorim, konecne ju chcu zacat vyuzivat na to, kvoli comu sa stavala. vies co, bud asi sekcionalnu alebo rolovaciu, aby to bolo praktickejsie.
Odpovedať
@leopapech mam ju asi rok a pol a otvara sa podla potreby ked na stavbu nieco potrebujem niest von/dnu alebo vetrat alebo viac svetla ked robim nieco v garazi. Nie kazdy den.
Odpovedať
@vykricnik sice je fakt, ze oni nechodia na aute tiez kazdy den niekam, ze by ju vyslovene nejak pravidelne potom vyuzivali. okej, takze co sa tohto tyka, tak udrba, servis nie je nic narocne.
Odpovedať
Profilova fotka
ropzmyslam, ci ma v takom pripade napriklad sekcna brana vobec nejaky vyznam, ci by im nebol lepsie, ak by sa brana otvarala klasicky
Odpovedať
Mame Lomax uz 4 roky, rozmer 4100x2550mm, farba DB703, motor Somfy. Prvy rok sme ju otvarali sporadicky, kedze sme tam mali ulozene veci, ale potom uz denne a je uplne bez problemov. Ono zrejme zavisi kus od kusu, od montaze a tak.. My sme s branou velmi spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
@kreola ako myslis od montaze?
Odpovedať
@wendi Niekde tu na fore som citala aj take, ze bola brana zle namontovana, nesedela presne (mozno nebol dobre pripraveny stavebny otvor?), neboli dobre natiahnute pruziny.. ono odflaknut sa da aj montaz garazovej brany :-/. Napr. ked nam montovali branu, tak sused bol prekvapeny, ze chlapi boli u nas cez 6 hodin, lebo ze jemu to urobili rychlo, za 3 hodinky bolo hotovo. Ale stazuje sa, ze sa mu niekedy zasekava. Clovek musi mat zrejme stastie aj na partiu montaznikov. ale to asi plati pri vsetkom 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj taaak no tak to je jasne, darmo mozes mat kvalitnu branu, pokial nie je dobre namontovana. ked ju teda uz mate nejaky cas, robili ste na motore aj nejaky servis? bolo treba premazat posuvy?
Odpovedať
@wendi myslis, ze to je treba nejak casto mazat?
Odpovedať
to rozhodne ano, ono jedna vec je vybrat kvalitnu branu, ale treba aby bola aj dobre namontovana. lebo potom ti je taka brana na nic, ked sa niekde zadrhava alebo co, takze toto je tiez dolezite v tom celom procese, alebo ako by som to nazval. to uz ti poradia aj pri montazi, ze ako casto treba mazat. zrejme sa to bude odvijat aj od toho, ako casto ju budes pouzivat, otvarat, zatvarat.
Odpovedať
Profilova fotka
@leopapech ako ste pokrocili s tou branou? Som v podobnej situacii momentalne, kedy uvazujeme nad tym, ze ktoru spolocnosti si vyberieme na realizaciu.
Odpovedať
@reanor a medzi ktorymi si vyberas, to by bolo fajn napisat
Odpovedať
Profilova fotka
@dedkos tak vyssie spomenuty Lomax je tiez medzi favoritmi, kedze pisem sem do diskusie. Ale pozeral som aj ine firmy, pozeral som aj po obchodoch, ci sa da nieco taketo kupit. Cenove ponuky som si zatial este nedaval spravit, planujem to samozrejme a tak popri tom skusam aj takto nieco pozistovat este.
Odpovedať
@reanor a pohol si sa niekam či pôjdeš nakoniec cestou favorita?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?