Dve dbrany alebo jedna velka na garaz

nevieme sa rozhodnut aku branu si dame na garaz ,jednu velku alebo dve .....,viete mi poradit na zaklade vasich skusenosti.....dakujem
Odpovedať
@inga32 mas to jedno ak to nevadi statike, osobne som za 2, v zime ujde menej tepla, mozes mat medzi nimi medzeru a viac miesta medzi autami aj ked ini vravia ze pri velkej maju miesta dost. Daj co sa ti paci viac
Odpovedať
1 brána (pokiaľ nie je nejak atypický veľká) výjde obecne lacnejšie ako 2 menšie. Ono je otázka či chceš mať v strede stĺp alebo nie. Osobne si myslím, že garáž bez stĺpa medzi bránami je lepšie využiteľná a keď sa dopasuje (farebne/dizajnovo) tak vie pôsobiť pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Na velku branu musí byt motor silnejsi, co zas vyjde asi ako dva male standardne. (info z doby ked sme toto zvazovali)
Odpovedať
Profilova fotka
@inga32 jednu velku a mas po dileme. Nemusis aspon dve otvarat a cenovo ta to vyjde si myslim ze rovnako
Odpovedať
ked mas dve brany, ako vies ktoru otvorit, ked chces ist dnu s autom ked prichadzas? V 80% asi budes vediet, kde stoji polovicka s autom ale su pripady, ked otvoris a zistis ze musis otvorit druhu. Budes mat aj dva ovladace pre kazdu branu zvlast?
Odpovedať
@jojo2jojo su bezne ovladace s viac tladilami 4 je uplne standard, vies ze ked stojis pred brannou lave otvara lavu a prave pravu - fakt dilema. Moze miesto je pravo tak predpokladam ze ak ma zena mozog bude stat na svojom vlavo. Problem je ked mas este aj vonkajsiu branu elektricku potom treba vyuzit dalsie tlacidlo a to uz slabsi jedinci asi nezvladnu. @maro_lacko vysvetli mi prosiom ta ze nemusis otvaradt dve. To ako ked idem dnu autom otvorim pre istotu aj druihu aby je nebolo smutno?
Odpovedať
Profilova fotka
My mame 2 brany na garazi. V zime neprudi dnu aspon tolko zimy a podla mna je to sikovnejsie ak kvlo tomu, ze ti kazdy hned nevidi celu garaz jak na tanieri. Otvorim si ktoru stranu chcem a cast mi ostane stale zakryta. Nemusia vsetci vediet o tom co vsetko mam v garazi ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?