Diaľkové ovládanie Hormann

Profilova fotka
Nemáte niekto skúsenosť čím sa mohlo stať že dva diaľkové ovládače spolu kupované i spúšťané, v dvoch rozdielnych autách používané, t.j. i dvomi rozdielnymi vodičmi, prestali skoro v rovnakom čase fungovať? Batérie sme vymenili a nič. Mŕtve. Už nie sú v záruke, ale príde mi ako sci fi že tak dokonale rovnako exli...
Odpovedať
@jankazb jani to bude týmí ,,kazítkami'' čo majú v sebe od výroby. Už dávnejšie svet techniky informoval o tom že sa do elektroník montujú čipy tzv ,,kazítka'' ktoré majú nastavený určitý počet cyklov a následne prístroj znehodnotia aby bol uživaťel donútený kúpiť si novú elektroniku :-(
Odpovedať
@jankazb Nevypadla len komunikacia? Skusali ste to sparovat nanovo?
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign jaaaj, toto bude problém, netuším o čom hovoríš :-D ale oslovím niekoho technicky zdatného ;-) . Ja mám najradšej systém zapni/vypni... @cvoky8 keby bolo jedno, ale obe..., neverím v takú dokonalú kazivosť :)
Odpovedať
Rozsvieti sa na ovladaci ledka ked stlacis tlacidlo? Ak ano, tak budu urcite iba rozsynchronizovane a bude ich treba sparovat s pohonom.
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd ano,pri stlaceni blika. To parovanie bude este zazitok ;).
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb môže byť viacero príčin prečo to prestalo fungovať. Ak príčina ešte pretrváva tak sa kľudne môžete telefonicky obrátiť aj na mňa.
Odpovedať
@jankazb ak mate deti, co sa radi hraju, tak mozu byt prehodene kanaly na DO, samozrejme sa s tym nikto neprizna :) Pre taketo pripady je dobre mat vyvedeny od motora kabel k "zvoncekovemu" vypinacu, alebo k vypinacu na kluc, a mat vzdy moznost otvorit branu motorom a nie cylindrickym klucom.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuscik_brany_dvere dakujem velmi pekne, budem volat :) @stowasser prave ze ziadne dieta doma,nechapeme co sa stalo. Na tretie DO vsetko funguje.
Odpovedať
alebo posli mailadres,napisem ti.
Odpovedať
Janka ak ti treti ovladac funguje tak ich sparuj nanovo,, ak chces poslem ti navod do IP. J eto jednoduche.
Odpovedať
@atlaska Nie kazdy ovladac a pohon sa na Hormanne programuje rovnako. Je viacero typov. @jankazb Kanal na DO sa len tak neprehodi. Jednoducho vypadla RF komunikacia. Treba sparovat nanovo. http://www.hormann.sk/dokumentacie/na... Podla typu pohonu a ovladaca najdi na stranke navod a sparujes v pohode sama ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign dakujem krasne za link i povzbudenie :))))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@atlaska ak manual zlyha (alebo moja zrucnost), pisnem :). Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska prosim ak mas nieco jednoduche... Ja sa v tych typoch pohonov a co ja viem co to vsetko maju na stranke nevyznam :(. Neznasam tieto veci :-D. Idealne ked je technika zapni/vypni :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?