Cena za 5-metrovú bránu a bočné dvere

Profilova fotka
Zdravím strecháči. Viete mi niekto napísať približnú cenu 5 metrovej brány a bočných dverí v rovnakom prevedení? Riešim zatial projekt a potrebujem sa zorientovat. Vsetci dodavatelia neponukaju cennik ale treba vyplnit x koloniek a na to ja nemam nervy,a vlastne este neviem ani tie rozmery co oni pozaduju. Ked napisem ze kolko stoji najlacnejsia brana sirky 5 metrov tak neodpisu. Poprosim vas ak mate niekto taku branu na kolko vas vysla? Ďakujem.
Odpovedať
@peter_ neopdisu lebo vedia ze nekupis a nepises ani co chces. Aka vyskoka? ako otvaracia, aka vypln .... milion premennych a nedas ani zakladne info. A co chces vlastne plotovu ci branu v garazi?
Odpovedať
@peter_ keď nemáš nervy na také základné veci, tak nestavaj.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell garazova brana sekciova vypln mi je sum a fuk a vyska okolo 2-2,2m. Preto pisem tu aby mi niekto napisal: mam takuto branu od tohto vyrobcu a stala tolkoto... Ja nechcem cenovu ponuku zalozenu na presnych rozmeroch,keby si cital co som pisal,tak by si vedel ze riesim zatial iba projekt. A zaujimam sa kde sa da zohnat lacnejsie....
Odpovedať
Profilova fotka
@worker_falcon ty uz si nieco postavil ked si strasne mudry a vtipny? Nie kazdy ma more casu na vypisovanie dotaznikov na cenovu ponuku. A garazova brana nieje zakladna vec.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter_ 800€-2000€
Odpovedať
@peter_zacnu tak asi od 1000 vyssie. Skor viac lebo dvere su take s velkym prahom alebo potom lepsie so znizenym prakticky ziadnym tie su drahsie. Tiez zavisi aky pohon, ci daju asj snimac zavretia dveri atd... kamarata stali noname uzsie ale vyssie 2k. Mma bezne cca 500 bez pohonu, tie dvere boli za priplatok cca 200 sa mi zda. Ked som dal dopyt tak mi odlisal kazdy napisat tyh 5 udajov naozaj neni robota.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell novidis uz som troska v obraze, nechcem zbytocne drahe ale ani najlacnejsi sunt. Oplati sa ist do Hormanov ci sa da zohnat nieco v podobnej kvalite za lacnejsi peniaz? Nevies ci robia aj poliaci neake lepsie? Napisat tie rozmery do dotaznika sa chystam ked budem mat plany, zatial mam iba predstavu a nacrt. A nechcem pisat do vsetkych firiem co sa daju najst na nete. By pomohli neake info od majitelov ake maju oni znacky a tak zuzit vyber...
Odpovedať
poliaci su trochu lacnesj, podla mna sa do hormana lomaxu pemat a spol neoplati ist, zbytocen drahe. @peter_
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell a vies aj neaku znacku z tych polskych co pozriet ? Do polska to mam kusok by som pozrel nieco poblizku a zasiel si tam dat ponuku spravit.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter_ kamarat bral z Polska a moc spokojny nebol, este sa mu to aj predrazilo. Ja by som sa bala brat z Polska, budes potrebovat dostelovat, servis, my sme mali s nasou branou firt cosi. Radsej overeneho co ti aj pride ...
Odpovedať
@peter_ skus oravu http://www.hsg.sk/ ja som bral od noname nemaju ani stranku
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell vďaka.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@peter_ v polsku najdes aj kvalitne a za dobru cenu,ale musis hladat recenzie a podla toho vyberat. To mas ako u nas niektore firmy maju kvalitny tivar,ine predrazene sity.Ked to nemas daleko do Polska,tak ani so servisom nebude problem. Len to tiez chce vela casu a luskat sa internetom. Ak vies trochu po polsky,tak ai zvladnes aj sam najst,ked budes mat viacej casu.
Odpovedať
záleží od materiálu, presnej velkosti, dodavatela,....je vela faktorov ktoré maju vpliv na cenu. Lepšie bude sa s niekým skontaktovat a takto to vyriešit.
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepšiu ponuku mi dal pán s ISO brany. 5-metrova brana cca1200eur. Mate skusenosti s touto firmou?
Odpovedať
V pemate 3,5m posuvna po kolajnici, výška 1,5 m s motorom 2000€. Dvojkridlova 4m manualna + 1m branicka, vyska 1,5= 2100€. Material panel.
Odpovedať
Profilova fotka
@spee16dee my ale riesime garazovu branu sekciovu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@peter_ Vybrali ste si nakoniec branu od nich ? Ak ano ste spokojni ?
Odpovedať
Profilova fotka
@panak nevybrali sme zatial ziadnu. Garaz zacinam stavat tak za tyzden dva. Takze branu budeme riesit hadam v lete. Vy mate neaku firmu vyhliadnutu?
Odpovedať
@peter_ Zatial nie.... hladam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?