Betón pred garážou

mame pred garazou beton a potejto zime sa zacal drolit tak keby bola neaka dobra rada co stym alebo co dat na ten beton neaku vstvu maximalne od 0,5cm
Odpovedať
máš na výber, zachraňovať (zaleži na rozsahu poškodenia)... alebo ...
Odpovedať
Profilova fotka
Je na to chémia ale je pekelne drahá.Najlepšie vybúrať a urobiť znova.
Odpovedať
a nazov tej chemie
Odpovedať
....napr.ceresit cd 25 na opravy od 5 do 30 mm ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a cim sa to stalo? zimou to asi nebude ci?
Odpovedať
nieco o TOPSTONE ste nik nepoculi alebo nieco podobne
Odpovedať
@jackoniell a kolko m2 sa da spravit z jedneho balenia
Odpovedať
Spotreba je cca 2 kg na m2 pri 1 mm hrúbke vrstvy, detailne odporúčam vygoogliť technický list daného výrobku a zvážiť aplikáciu podľa rozsahu poškodenia, inak viac sa prikláňam k riešeniu podľa fotky a @antonmesaros tiež. K tejto otázke je potrebné doplniť či je betón je starší, zloženie, aký cement obsahuje, či a ako je namáhaný, či je v kuse, či v blokoch, či sú v ňom armatúry, aké je podložie, ako je spracované, hrúbky vrstiev, zhutnenie, chemicky či mechanicky narušený, či nebol premitý vodou ... a pod... veľa faktorov, ktoré môžu veľmi zásadne rozhodnúť o voľbe a správnosti použitia konkrétneho výrobku. A samozrejme, výsledny efekt negarantuje žiadny výrobok...ide o realizáciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@jackoniell Presne tak.Oplatí sa tým sanovať piliere mostov nie vonkajšie betony.Nedá sa to kúpiť.len objednať firmu.Ten spomenutý ceresit pomôže ,ale len na rok dva. S týmto a podobným bude v najbližších rokoch obrovský problém.Cement čo sa už cca posledných 7 rokov predáva má veľmi ďaleko od cementu spred privarizácie Holcimu Rakúskym Wienerbergerom.Je to tragédia ,Mnohý na to prídu až keď bude neskoro.Ak môžem odporúčať na domáce použitie posledná fa ktorá tu akotak drží kvalitu cementu je Cement Hranice. Skúsim vám pohľadať tú chémiu.
Odpovedať
Profilova fotka
@1222bazant možno by bol dobrý aj nejaký asfaltový koberec na vrch :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?