Aký máte názor na garáž ako súčasť domu?

Ahojte, s manzelom pozerame projekty, ale na jednej veci sa nevieme dohodnut, a to mat garaz v dome alebo oddelenu od domu. Za naklady na byvanie by sme samozrejme chceli platit co najmenej a zabranit takisto tepelnym unikom. Kedze mame mensi pozemok tak tento typ projektu by nam najviac vyhovoval. Vase nazory?
Odpovedať
Profilova fotka
aj mi mame a vpohode ale uz som povedala ze preburame dvere to nemame a spravim tam izbu este jednu :-)
Odpovedať
nie aj tak sa parkuje sa počas dňa zväčša vonku,my máme ale s odstupom času sme zistili,že je to zbytočné,keď už tak stačí len nejaký prístrešok,hlavne zime aby ste ráno nemuseli zmetať sneh,treba uvažovať o nákladoch na bránu,za to si urobte niečo užitočné do bytu.
Odpovedať
Je to vec pohladu a zvyku. Napr. pritelka parkuje u rodicov pod pristreskom, cez zimu teda nie je treba zmetat sneh, ako pise mattaj, ja zas v garazi, ktora je sucastou domu. Obaja mame dieselove auta, v etremnych pripadoch priatelka zhavy na viac krat a kym pride do prace, akurat sa jej interier vyhreje na 10`C. Ja startujem "na brnk" a sedim vo vyhriatom :-)
Odpovedať
ja nedavam, radsej izbu. Ale je to vec pohladu.
Odpovedať
ja by som garaz nechala, ked aj nie na auto...ale ako sklad sa to zide. A auto nech je teda pred garazou, ved uvidite ako vam bude vyhovovat.. Mne sa garaze pacia.
Odpovedať
Podla mna je v tomto pripade garaz velmi dobre zakomponovana do typlogickeho riesenia domu a urcite by som v takomto pripade tu garaz mal velmi rad sucastou domu. Mat garazovane auto prinasa vela vyhod a ked mate garaz dokonca spojenu s domom tak sa v pohode vyklada aj nakup, nevadi vam dazd, sneh. Pripadne ked aj nieco zabudnete v aute tak sa nemusite prehanat cez dvor ale prejdete len par dvermi.
Odpovedať
Ahoj, podla mna to zavisi od velkosti pozemku, typu domu aky sa vam paci a financnych moznosti. My mame ulicu, kde nie je miesto na parkovanie, a mame maly pozemok, tak mame garaz ako sucast domu a nad garazou je izba. A je to fajn nasadnut v zime do tepluckeho auta, nemusiet odmetat sneh a vstavat o 15 min. skor ;-) Ale keby sme nemali obmedzenie tym pozemkom, povedala by som, ze kludne staci aj pristresok ( garaz mimo domu je podla mna dost draha, ci? ), ale vravim, zavisi od projektu, pozemku... ale radsej by som mala izbu navyse, alebo kolnu, odkladaci priestor.. ako garaz.
Odpovedať
urcite by som to ponechala. mame spojenu dvojgaraz a je to jedna z najlepsich veci na dome. inak velmi pekne rieseny domcek.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?