Akú podlahu do garáže

Ahojte :) Garáž máme vstavanú v rodinnom dome, je v nej podlahové teplovodné kúrenie zaliate poterom. Poter je urobený tak, aby podlaha mala sklon. Akú podlahu do garáže by ste mi odporučili? S ktorou máte dobré skúsenosti? Rozmýšľame nad PVC dielcami (Fortelock alebo niečo podobné) máte s nimi skúsenosti? Ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
@amalindaamalinduska daj si dlazbu a mas pokoj Vsetko ostatne nevydrzi tolko a treba to obnovovat.
Odpovedať
Profilova fotka
tiež rozmýšľame nad tými puzzlami, ale nie sme rozhodnutí. stále hľadáme možnosti. len my nemáme podlahové v garáži
Odpovedať
@amalindaamalinduska Kúp si lacnejšiu gresovu dlažbu a máš pokoj.
Odpovedať
@amalindaamalinduska Ja som dal dvojzložkovú farbu na betón, mala by byť dostatočne pevná a odolná voči oteru. Akurát dnes som pridal album, ako som to robil: http://www.modrastrecha.sk/blog/chrob... Ale kedysi som tiež poškuľoval po tých dielcoch, no bolo to dosť drahé.
Odpovedať
@amalindaamalinduska uvazolal som nad tym len je to dost drahe, aj ked mozno dlazba + pokladka neni moc lacnesjia, ak na to mas siel by som do toho. Tiez zavisi co tam chces robit, ci je maksi povrch pre teba vyhoda alebo nevyhoda.
Odpovedať
My ideme dávať liatu podlahu.
Odpovedať
@babyliss Treba to mat hlavne dobre vyspadovane do odtokoveho zlabu napr. A potom staci aj pancierova betonova podlaha nalakovana. Nepisete aku liatu podlahu si idete davat ale predpokladam, ze epoxidovu. My ju mame a treba si uvedomit, ze ta podlaha sa lahko poskriabe a je krehka a velmi citliva na vlhkost z podkladu.. Mame ju uz plnu skrabancov od kolies z auta. Tak isto nam zacala sem tam po obvode praskat, comu nechapem, kedze mame tu podlahu odizolovanu riadne aj mury, ale predpokladam, ze sa to tam pooduva a coskoro to budem musiet nejak opravovat. Ked uz to ale bude s tou podlahou dost zle tak ju budem musiet dat zbrusit, a dam tam nalepit pvc podlahu do garazi gefloor alebo tak. Doteraz lutujem, ze sa tam nedala dlazba, ale teraz s tym uz nic nenarobim.
Odpovedať
@rkorba @ruren čitala som na nete, že dlažba môže časom plesnivieť...vy s ňou mate aj po rokoch dobre skusenosti?
Odpovedať
@amalindaamalinduska plesniviet? A kde preboha? V sparach? Ved aj keby tak sa to umyje, podstatne je dobre to vyspadovat. Mne plesnel aj pancierovy beton ale nemam podlahu vyspadovanu, vymetam vodu jak blbec v zime.
Odpovedať
@amalindaamalinduska ked tam budes mat podlahovku, tak kludne hociaku dlazbu a v zime len pootvoris okno aby sa ti vyvetrala pripadna vzdusna vlhkost, keby si nahodou zaparkovala zasnezene auto. Ja budem mat vetranu garaz rekuperaciou vratane podlahoveho kurenia, takze nemusim nic riesit len uzivat 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?