Zle ratana hypo unicredit

Profilova fotka
mam pre sebou papier s ponukou unicreditu 115000,- ,30rokov ,2,19%p.a. 445.17EUR nieje tam ziadne poistenie,poplatok za vedenie uctu ani nic podobne spomenute proste ciste p.a. problem je ze ked ratam v excely PPMT+IPMT tak mi to vyjde 436,07 detto ak dam neaku hypo webkalkulacku. rozdiel 9.1eur/mes ak niekto tusi kde je problem sem s tym
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasforgacs splátka nie je zle vypočítaná, nakoľko hypotéka bola navýšená o poplatok za jej poskytnutie vo výške 0,9%, t.j. celková výška hypotéky je 116035 Eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@evkaspa hypo bola bez poplatku za poskytnutie. 445.17 je aj momentalna splatka ktora sa ukazuje v IB
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasforgacs táto splátka mi podľa prepočtu vychádza s poplatkom... Skúste sa opýtať na pobočke, kde ste si vybavoval hypotéku.
Odpovedať
Profilova fotka
Aky model urocenia je v ucb pouzity? 360 alebo 365 dnovy? Toto moze dany rozdiel sposobit.
Odpovedať
Profilova fotka
@andreah25 ,hmm dobry hint fakt netusim musim sa ist opytat , aj tak ale pri 360 dnovom my to vychadza na 438.05.
Odpovedať
A nebolo by fajn najskor si nieco prepocitat a potom podpisovat ako po podpise zmluvy mat pochybnosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
@brmejda Majú pred sebou ponuku nie podpísanú zmluvu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hypo skutocne bezi ,nieje moja ,myslim ze otazka je polozena dost jasne poprosim fakt len k teme , @brmejda vas prispevok je absolutne nepodstatny. Skutocne by bolo fajn ak by si to ludi prepocitali,myslim ale ze dost velka vacsina vobec nevie ako. Vypocty banky vacsinou nemaju v zmluvach ,alebo mate ine skusenosti ? Zadal som otazku banke .Sam som zvedavy nakolko po minule roky vypocty sedeli spravne. Toto je prva zmluva ktoru vidim po mergy svk/cz. Je dost mozne ze tuto nezhodu ma viacero ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
takze vysvetlenie je taketo povodne bola hypo brana ako unikredit 115000,- ,30rokov ,4,19%p.a. po konci fix obdobia prisla ponuka z banky unikredit 108868,- 27rokov , 2,19%p.a. (tzn ako keby bol refinanc ,toto ma zaskocil mal som zato ze sa bude pokracovat v 37 mesiaci , kedze sa to neratalo ako 115000,- 2.19% v 37 mesiaci splacania tak vzniklo toto nedorozumenie) prikladam excel ako referenciu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?