Zamietli ma vo VUBke, oplati sa hypo v TatraBanke?

Zdravím,po mesiaci naťahovania a sľubovania my hypotéku vo VUBke zamietli, oplatí sa TatraBanka s úrokom 0,85%(5r fix) pri ŠPPM, vo Vubke my slubovali 0,79%? Kúpna cena 92000€ a znalecký na 99000€, chcel by som využiť 100% zo znaleckého Tatra to schválila, kde inde by to ešte prešlo?
Odpovedať
mam hypo v tatre. oplatil sa mi pred 3 rokmi.kde mi ponukli najnizsi urok na trhu. teraz mi skoncil fix a poslali mi novy fix - ze vyhodna ponuka -0,10% :-D takze teraz mam 0,65% so spm. ine banky uz ponukaju lepsie. o dva roky bud prefinancujem, (ak ponuknu super urok tak ostanem) alebo predam byt - k tej druhej alternative som viac naklonena, kedze uz pozeram po pozemkoch a predaj bytu mi pomoze.
Odpovedať
0,85% je najhorší možný scenár, uvidím čo ešte vybavia :D nakoľko idem cez známosť, tak snaď ešte nejake 0,1-0,2% pôjde dole.
Odpovedať
Profilova fotka
@dominik1986 Počítajte s tým, že banky znalecký posudok znižujú na hodnotu kúpnej ceny, nakoľko to je trhová hodnota za ktorú sa byt predáva. Teda sa jedná o 100% financovanie. Ak Vám vo VUB neprešlo 100% hodnoty , pravdepodobne to bude v ostatných bankách podobné. Treba voliť banky, ktoré neznižujú % financovania na základe ratingu klienta ale ho určujú na základe lokality resp. idú do 100%.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?