Za ako dlho vám schvaľovali hypotéku?

Po kolkych dnoch sa vam ozvali z banky, ze ziadost je schvalena a mozete prist podpisat zmluvu??? dakujem. najma v slovenskej sporitelni
Odpovedať
v našom prípade od oznamu, že ju máme schválenú po podpisovanie vo vub dva týždne....:-( s prihliadnutím na to, že sme vyplácali starý úver....
Odpovedať
nam sa ozvali zo slsp asi do tyzna. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
z VUB sa nám ozvali do 2 dní, že nám ho schválili, pokial sa vybavili všetky papiere na podpis prešiel týždeň, keby sme mali pripravené vopred, podpisovať sme mohli hneď.
Odpovedať
nám sa z VUB ozvali tiez asi tak do 2-3 dni, no pokym im z BA poslali zmluvy na podpis tak to trvalo dalsich par dni...
Odpovedať
Profilova fotka
Vzhľadom na to že robím v banke, viem povedať že je to úplne individuálne a vela závisí od banky. Ak žiadatel predložil všetky doklady ktoré boli treba a banka si už žiadne nevyžiada tak by pri schvalovacom procese nemali prekročiť tych 5 dní. Záleží aj od toho aké ohodnotenie máte - či je to už existujúcim znaleckým posudkom, alebo si znalecký robíte prostredníctvom banky.
Odpovedať
myslim, ze za dva dni sme mali schvaleny uver. u nas slo vsetko rychlo a hladko, dokonca sme sami natahovali cas, aby sme nemuseli hned cerpat uver, nakolko sme peniaze hned nepotrebovali. peniaze nam uvolnili na druhy den ako sme poskytli vsetky doklady k cerpaniu.
Odpovedať
Nám v SLSP volali cca o 2 dni, ale to nám vybavoval sprostredkovateľ
Odpovedať
my v TB cca 2 dni
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?