Uver

zdravim chcel by som poradit s uverom chceli by sme 15000e a ja som nezamestnany s nedokazatelnim prijmom a priatelka je na materskej mame neaku sancu dostat uver dik za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
zlegalizuj si svoje prijmy a potom možno.
Odpovedať
:-N tak z tejto otazky som v rozpakoch.. PRE HYPOTEKARNE UVERY, UVERY NA BYVANIE: ako chcete banku presvedcit ze to ze ste oficialne nezamestnany bude pre nich ako pre instituciu vyhodne a prospesne?? mimochodom, nikde nedostanete 100% uver, davaju 60-80% z ceny stavby/pozemku ohodnotenej znalcom (pozor, pre nich kupna suma neznamena nic). pokial nemate cim rucit (nejakou inou stavbou alebo pozemkom) ktory vlastnite alebo nebudete mat za sebou rucitela s riadne vysokym prijmom od ktoreho by mohli (v pripade potreby) vymahat dlzne sumy, tak velmi velmi tazko. banky beru do uvahy poslednych 6-12 mesiacov vasich prijmov + si preklepavaju vsetko cez rozne mozne registre (neplatenie, vymahanie, dlznika na soci. a zdravot.).. a mnoho dalsich aspektov. a tym ze mate priatelku a nie ste zobrati, tak ona bude vstupovat len ako spoluziadatel - nie spoludlznik, lebo kedze je na materskej tak ani inak nemoze. najlepsie bude ist do dvoch - troch bank priamo na pobocky, povedat co to, nech daju stanovisko. PRE SPOTREBNY UVER: urok tu bude urcite strasne vysoky a aby sa vam nestalo ze si poziciate (ak sa vam to podari) 15 a vratite 40. pri spotrebnych uveroch je ziskanie trosicku lahsie, lebo su na kratsie obdobia ako klas.uvery, ale aj tu to bude velmi tazke vzhladom na vas prijem - alebo teda oficialny neprijem.
Odpovedať
@bazant12 aku je ucel uveru.....aka je moznost rucenia nehnutelnostou ? S takouto bonitou - stavebko.
Odpovedať
Profilova fotka
@bazant12 Nepoteším Vás, ale pokiaľ ste skutočne nezamestnaný, tak úver v banke nezískate. Ak máte iný, nedokázateľný príjem, tak si ho určite treba ,,zlegalizovať" a po troch mesiacoch riadneho zamestnania je možné o akýkoľvek úver požiadať. To, že je priateľka na materskej je v poriadku. Ako spolužiadateľku ju banky akceptujú, ale ako samostatnú žiadateľku o úver akceptovaná nebude, nakoľko jej príjem z rodičovského príspevku je nepostačujúci.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?