Uver-pracovna zmluva na dobu urcitu

Obaja mame pracovne zmluvy na dobu urcitu,potrebujeme vziat uver na kupu a rekonstrukciu nehnutelnosti. Nieco mame nasetrene a cca 25-30 tis. by sme potrebovali uver.Vychadza nam len postova banka,ale tam je brutalny urok,do coho ja nechcem ist.Viete mi nieco poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
dnes sú banky, ktoré dokážu akceptovať aj toto. Píšem IP
Odpovedať
@aduskatt ja mam ten isty problem..aj mne poradite?dopredu dakujem. Napiste
Odpovedať
Profilova fotka
@zvolsiinylogin napísala
Odpovedať
@rybkal ako pokracujete? Vybavili ste? Ja si podam asi bud.tyzden ziadost do banky. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
@zvolsiinylogin zatial nijako,cakam na ponuku od auskatt ,ale nevidim to ruzovo.Co sme obehali banky,nikde nevyhovujeme,lebo by sme mali mat 2x predlzenu zmluvu,co budeme mat az o tok.Vysla nam jedine postova banka,ale tam je brutalnu urok
Odpovedať
@rybkal mna informovali ze staci mat raz predlzenu alebo aspon potvrdenie z roboty ze tu prac.zmluvu predlzia..tak neviem
Odpovedať
@zvolsiinylogin V ktorej banke vam povedali,ze moze byt potvrdenie o predlzeni zmluvy? To potvrdenie vydava zamestnavatel alebo dava banka nejaky papier,ktory zamestnavatel potom podpise?
Odpovedať
Dava zamestnavatel. Csob
Odpovedať
@aduskatt mozete prosiím napisat i mne ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som vybavoval v SLSP a ČSOB a všade sa dalo aj na dobu určitú, len treba mať pred sebou ešte aspoň tri mesiace doby určitej... to znamená, že dnes ti dajú úrok, ak ti pracovná zmluva končí najskôr v decembri
Odpovedať
@megosoft nam povedali,ze musime mat min. 2x predlzenu zmluvua aspon 3 mesiace pred jej ukoncenim ziadat o uver
Odpovedať
Profilova fotka
@rybkal Banky vedia v pohode akceptovať dobu určitú, aj bez predchádzajúceho predĺženia. Treba správny výber banky a dodržať ostatné podmienky a ide to. Napr. vo VUB je podmienka iba to, že musíte mať po skúšobnej dobe a žiadosť nesmie byť podaná neskôr ako tri mesiace pred koncom doby určitej. V SLSP je zase podmienka, že úverová zmluva musí byť podpísaná najneskôr mesiac pred mesiacom konca doby určitej. Atď. V ČSOB sa píše do žiadosti, či bola zmluva aspoň raz predĺžená, UCB sa tiež na to pýta, čiže to vstupuje do hodnotenia a je pravda, že nemusia teda akceptovať nepredlžovanú zmluvu. Všetci dávajú teraz doby určité, aj samotné banky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@andreah25 slsp teda nemusi mat podmienku o predlzenej zmluve? A ktora pobocka?
Odpovedať
Profilova fotka
@zvolsiinylogin nejde o pobočku, ide o banku, má to rovnako nastavené celá banka
Odpovedať
@rybkal kedy vam konci zmluva?mne v oktobri..chcem stihnut slsp..ako pokracujete?
Odpovedať
Mi ideme refinancovat hypo plus stavebko v csob momentalne to mozme az v oktobri ked bude hypo aspon 12 splatok v septembri to bude uz 12.ale tiez nam povedali ze ak muz zacne robit inde co uz bol na pohovore mozme refinancovat az 3 mesiace po skusobnej dobe.podla mna je to preto aby sa mal z coho vypocitat priemer platu a zaucna doba sa do toho nerata.ale mi to stihame tak ci tak kedze by nastupil az od 1.11.a mi to mame bez skumania prijmu.skumali iba ci platime vsetko vzdy na cas a pravidelne.
Odpovedať
Profilova fotka
@zvolsiinylogin nemusí, ale napadla ma ešte jedna podmienka, ak je niekto zamestnaný cez agentúru, tak tam požadujú aspoň 1x predĺženú a plus dobu zamestnania aspoň 10 mesiacov u posledného zamestnávateľa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?