Uver od Prima banky

Profilova fotka
Chcel by som sa informovat ci ma niekto skusenosti s uverom od prima banky. Ideme kupovat uz skoaldovany rod.dom.mam nieco nasetrene ale aj tak si musim poziciat tak 30-40%.na co si davat pozor,ake pripoistenie je dobre si uzavrier,ako to funguje pri vybavovany a co vsetko je potrebne dokladovat alebo ake potvdenia potrebujem kedze pracujeme v zahranici.dakujem
Odpovedať
Tento rok som prešla z tb do primy s úverom ale nedokladovala som okrem znaleckého posudku s aktuálnych fotiek nehnuteľnosti nič, keďže to bol prenos. Potom prepis samozrejme na katastri- zalozka. Odporúčami dokladom a všetkému kontaktovať rovno banku, dostanete zoznam a máte pokoj. Zbytočne polemizovat čo by malo byť treba. Presne napíšu. Nam emailom obratom napísali vždy.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubobalascak Prima banka poskytuje úvery na kúpu nehnuteľnosti aj žiadateľom s príjmom zo zahraničia s podmienkou, že mzda je vyplácaná bezhotovostne na účet len v mene EUR. Iné meny (napr. GBP) neakceptuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@ina_maklerka ake su presnejsie podmienky aby som dostal ucer.co vsetko musim splnat.ake dobumenty potrebujem zo zahranicia a aako dlho trva svalenie.na co konkretne si davat pozor..? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lubobalascak K preukázaniu príjmu zo zahraničia banka požaduje: - potvrdenie o príjme od zamestnávateľa (AJ alebo NJ) - výpisy z účtu za posledných 6 mesiacov s poukazovanou mzdou - pracovnú zmluvu Ďalej bude potrebovať znalecký posudok + CD ku kupovanej a zároveň zakladanej nehnuteľnosti, OP predávajúcich - záložcov. K účelu: návrh kúpnej zmluvy (nemusí byť pri schvaľovaní, ale až pri čerpaní). Čerpanie hypotéky bude na základe kúpnej zmluvy s úradne overenými podpismi predávajúcich, pričom bude potrebné preukázať úhradu časti kúpnej ceny, ktorá nebude čerpaná z hypotéky.
Odpovedať
Profilova fotka
@ina_maklerka co znamena CD?mozem tieto veci riesit aj cen.nejaku tretiu osobu ak jej napisem splnomocnenie?alebo musim byt vsade ja osobne?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubobalascak Na CD sa nachádza elektronická verzia znaleckého posudku. Splnomocnená osoba vás môže zastupovať pri vybavovaní hypotéky. Nemôže však podpísať založnú zmluvu. Banky neakceptujú generálne plnomocenstvá, len špeciálne plnomocenstvá na presne vymedzené úkony.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?