Uver bez zalozenie nehnutelnosti od PSS?

Dobry nema dakto skusenosti z uverom od PSS,potrebujeme na rekonstrukciu domu,ktory neda sia zalozit.To sia potom dokladaut aj blocku.A ci da sia vyplatit aj spotrebny uver z toho uveru.Nemame totiz zadne skusenosti z PSS.
Odpovedať
Profilova fotka
@mari30 Vybavujem pre klientov aj úvery v stavebných sporiteľniach. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať.
Odpovedať
Mali sme uver od PSS na rekonstruciu,je to rovnako, ako spotrabak velmi predrazene. Daj si vyratat maklerovi,ktory ti bude robit zmluvu,kolko zoberies uver a kolko zaplatis / aj so vsetkymi ostatnymi platbami/. My sme potrebovali este aj rucitela.
Odpovedať
@ina_maklerka Ale vyplaca PSS,uver z inej banki,alebo iba dava na rekostrukciu z dokladovanijem.Maut zajmavu ponuku mezi uver od 4,39%,ci naozaj je to pravda, aj na 20 rok.Neverim tomu,ale spotrebny mame za 7% a vyse.
Odpovedať
Profilova fotka
@mari30 Pre svojich klientov so zmluvami o stavebnom sporení vie dať PSS aj nižší úrok na medziúvere ako 4,39 %. Závisí to od hodnotiaceho čísla. Pre iných klientov sú úroky v rozmedzí 5 - 7,29 %. PSS vie refinancovať aj spotrebný úver, ale aj tieto prostriedky je potrebné vydokladovať stavebným účelom. Toto riešenie pomáha klientom znížiť splátku úveru, výhodnejšie však nemusí byť vzhľadom na vysokú preplatiteľnosť.
Odpovedať
@mari30 podstatne je, či potrebuješ úver, alebo medziúver... ak úver, tak to je super a lacné, ale ak medziúver, tak to je zlé - celý systém totiž funguje tak, že musíš najprv splácať úroky a zároveň sporíš a to do času preklopenia medziúveru na úver a to skutočne je finančne náročné...
Odpovedať
@finsluzby diki za radu ,no stavebny uver je asi na stavanie,a my potrebueme na rekonstrukciu.Ale pochopila to spravne,ze asi PSS neni dobra volba.Ne poznate nikoho v okoli Piestan,ktory pomoze vybavit,dobry uver.
Odpovedať
@mari30 rozdiel medzi stavebným úverom a stavebným medziúverom je v tzv. hodnotiacom čísle - je to koeficient, ktorý zohľadňuje dobu sporenia, výšku splátky a celkovú výšku úveru... nie je o účele sporenia alebo jeho použití - ak však nemáš s PSS nič spoločné, tak to nie je nič moc, i keď reklama je reklama... a behám okolo Piešťaň, ak potrebuješ pomôcť s hľadaním riešenia.... napr. zajtra idem tým smerom :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?