Úrok na úver 5,09%. Poradíte?

Prosím vás, dnes nám prišiel nový návrh od SLSP na úrokovú sadzu 5,09 %. Brali sme úver pre mladých, s 5. ročnou viazanosťou. Tá skončila a banka nám poslala nové podmienky. Máme tam všetky účty aj s mm 15 rokov klienti, splácame absolútne pravidelne, bonitní . Myslíte že sa s tým dá pohnúť? Aká je reálna výška v %? Máme cca 18000 E na 30. rokov.Pplatíme 94 Eur mesačne. Rozmýšlame aj nad vyplatením časti úveru. ĎAkujem
Odpovedať
My sme si vybavovali teraz novu hypo v SLSP a dali nam na fix5 urok 3.19%. Nakoniec sme si ale aj tak vybrali inu banku. Oni pri konci fixu vzdy hodia vyssi urok a cakaju, ci bude klient zjednavat, alebo to necha tak a oni sa nabalia. Ja to po fixe budem riesit s fin. poradcom a ten im vysvetli, ze bud znizia urok, alebo odchadzam do banky s lepsou ponukou...
Odpovedať
Fakt doporučujem dobrého poradcu!!! Vie v tom chodiť a vybaví vám určite lepší úver!!!
Odpovedať
presne tak skusaju. 5,09% je ale celkom zly pokus. Aktualne su uroky tak 2,9 - 3,5%. Zacni riesit zmenu banky a dostanes sa tesne nad 3% urcite.
Odpovedať
Ahoj, akurát riešime to isté, prišla ponuka na 3,79%, utekala som do banky, slušne sa spýtala, či sa s tým nedá pohnúť (aj tak by sme úver nevypovedali) a poobede mi volala teta zo SLSP, či vyhovuje 3,09% na 5 rokov. Zajtra ideme podpísať dodatok 8-) Tak sa neboj ozvať :)
Odpovedať
Uprimne? Ak by mi banka poslala takuto ponuku, tak si balim svoje ucty a odchadzam. Cosi podobne s roznymi inymi lahodkami nam vyrobila Tatra banka. Po nasej reakcii - zruseni uctov, prehodnotili ponuku a dostali na uroven 0.5% nad najnizsiu ponuku. A to u nej mal manzel vsetky podnikatelske ucty, aj sukromny, prijem nadstandard, hypoteka niekolkonasobne vyssia, nez vasa. Teraz sme v inej banke, bezkonkurencny urok aj podmienky. Je to na osobnom zvazeni. Ale kym sa zakaznici budu spravat takto, ze po takejto "ponuke" este uvazuju nad tym, ze v danej banke zostanu, tak sa skutocne niet comu divit.
Odpovedať
pozrite financnahitparada tam si môžte vybrať najvýhodnejší produkt pre vás, ponuka všetkých bánk už dávno nie je len SLSP a hlavne keď máte internet kamennú banku nepotrebujete.
Odpovedať
susannv poďakuj sa veľmi pekne SLSP a odíď ku konkurencii, pod 3.14% nepôjdeš :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Momentálne Unicredit 2,5 % fix 5 rokov
Odpovedať
Profilova fotka
len nezabudajte vsetci, ze iny urok dostanete pri hypo na 18 000 a iny pri 100 000 :). Ale 5 je aj tak vela.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?