Stavebna sporiteľňa

Viete mi poradit mame uver zo stavebka brali sme na dofinancovanie byyu vyplacala sa jedna pozicka s roho zvyšok nam prisiel na ucet. Pen teraz pozeram ze tam je pisane ze na vyplatenie aj ineho uveru to ako mam chapat mame dnu kreditku ale na tom sme sa nedohodli je fo 5 rokov uz teraz som robila poeiadok v papieroch a nejako. Som. Ro. Citala nebude ziadny problem
Odpovedať
@mytraja3 Najprv som bol z tvojej otázky úplný jeleň. Potom so si pozrel ten obrázok s prefotenou zmluvou, čo máš v profile pochopil som. Myslíš tým ten bod 4.2.2.1? Ak áno, tak ten pojednáva o tom, že tie zvyšné peniaze ti vyplatia až potom, keď prinesieš potvrdenie z inej banky, než Stav. sporiteľne, t.j. z Tatra baky, že ten úver je celý splatený. Keďže ti zvyšok úveru už vyplatili, tak to potvrdenie si už banke asi predložila a ten bod nie je už aktuálny. Nemusíš si ho všímať.
Odpovedať
@mytraja3 fuha, snad ti chrobakova odpoved bude stacit lebo ja som otazke vobec nepochopil :-| :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Presne ako napísal chrobak7, vyplatené ti to bude až po potvrdení z banky že tam nieje žiadna pohľadávka, teda že to je vyplatené.
Odpovedať
@fasox jeden uver bol @ludo22ando s tatrabanky sme. Vyplatili uver a zvysok nam poslali na ucet bolo to 5 rokov dozadu mozu to ešte nejako napadnúť?
Odpovedať
@mytraja3 Jedine Turci alebo Mongoli. Banka už nie.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prepacte, no nejak som sa v tom aj stratil :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?