Schvalenie uveru

Profilova fotka
Prosim Vas kolko trvalo banke kym Vam schvalila hypoteku,nam povedali ze do 24 h daju vediet ci a kolko nam daju a druhy tyzden a stale nič,ako to riesit. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@katika5255 záleží ktorá banka.
Odpovedať
Ja uz presne 24 dni cakam odpoved z vub.Uz nechcem od nich nic,len nech mi daju naspat papiere a rychlo idem prec.
Odpovedať
Profilova fotka
@cisko39 @wrcfrenky my tiež Vub,ale vraj u nás rieši hypo iba jeden pán cely okres tak sa mi to nezdá.
Odpovedať
Profilova fotka
@katika5255 no jeden pán to nebude určite ale je pravda že VUB má toho teraz moc vela a čaká sa dlhšie než obvykle.......treba trpezlivosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@cisko39 Dakujem za trpezlivost ale uz ma ta trpezlivost presla a mam chut z nej odist.
Odpovedať
Cakanie 25 dni a vysledok: odmietnuta hypoteka.Nevadi,ideme dalej. :-( :-( :-( 8-)
Odpovedať
@wrcfrenky Ahoj prosim ta a co bolo dovodom odmietnutia?
Odpovedať
Uverovy register.Za kreditku.
Odpovedať
@wrcfrenky a mas ju vycerpanu? lebo ja mam tiez kreditku ale momentalne z nej nieje cerpane.
Odpovedať
Mam vycerpanu na cca 80%.Zajtra to idem celu vyplatit a okamzite zrusit.Potom skusim inu banku.
Odpovedať
@wrcfrenky Tak hadam potom ti uz schvalia.
Odpovedať
Profilova fotka
@katika5255 Treba tlačiť na pobočku a tá bude tlačiť ďalej. Tí čo netlačia = čakajú. Treba tam volať, príp. osobne ísť.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@wrcfrenky a určite bol dôvod tá kreditná karta? Štandardne ak je kreditná karta existujúca, aj pravidelne čerpaná, tak to vôbec nie je dôvod na zamietnutie. Podmienkou je, aby bola riadne splácaná. Taktiež je taká možnosť, že ak je limit kreditnej karty vysoký, tzn. jej splátka zasahuje do príjmu tak, že sa do príjmu nevtesná splátka hypotéky, tak banka dá vrámci schvaľovacieho stanoviska podmienku vyplatenia a zrušenia kreditnej karty. Poznám xy prípadov, kde sú kreditné karty existujúce a v pohode sa hypotéka riešila a aj vyriešila. Aktuálne prípad z minulého týždňa - 2x kreditka žiadateľ, kreditka spolužiadateľka a hypotéka je už podpísaná. Tam bude podľa mňa iný dôvod.
Odpovedať
Profilova fotka
@andreah25 Ideme skusit dat este aj do inych bank a uvidime. Mame obavy kolko percent nam schvalia hypoteku na domcek pretoze znalecky je ohodnoteny na 53 000eur a domcek stoji 50 000eur.
Odpovedať
@wrcfrenky tiez sa mi nezda, ze len kreditka mohla byt dovodom zamietnutia. ja mam kreditku/nevycerpanu, 2x hypoteku, a teraz mi schvalili tretiu. S tym dodatkom, ze k cerpaniu tretej hypoteky donesiem potvrdenie vyplatenie tej prvej. riesili ste si sami ci hypoporadca?
Odpovedať
Profilova fotka
@katika5255 Obávam sa, že viac ako 90% isto nedostanete hypotéku. Bude treba kúpnu cenu potom dofinancovať cez spotrebák a ten má napr. VUB myslím najlacnejší. Vrámci schválenia hypotéky príde aj ponuka na spotrebný úver, ktorý by mal byť s úrokom 4,8% p.a. Netvrdím, že nedostanete 100% kúpnej ceny, ale je to viac ako nepravdepodobné. Budem rada, ak sa s nami tu podelíte potom o výsledok.
Odpovedať
Profilova fotka
No obavame sa ci nam daju aj tych 90%? Samozrejme rada sa tu podelim o vysledok hlavne aby nam vyslo😊
Odpovedať
@andreah25 Zatial to este neviem.Tu kreditku uz mam 6 rokov s 680 eurami.Vela krat sa stalo,ze som nezaplatil na cas.Meskanie max do tyzdna.Vzdy som to musel osobne vyplatit.Iny ucet nemam.Este jedna vec moze byt,ze som mal exekutora na osobnom ucte.V roku 2010 som dostal od exekutora-okamzite zablokovanie ucta- list na zaplatenie 33,66 a na 24 eur.Okamzite som zavolal a spytal som postup co mam robit.Este ten den som vyplatil tie seky,odskenoval som ich.Zas som zavolal,vsetko bolo ok,dostali peniaze.Kocka slubila,ze okamzite odblokuje osobny ucet.Bohuzial im to trvalo 5 rokov po vyhraznych listov od advokata,lebo ma tie mlade,vyucene slecny iba vysmiali ma ked som tam bol osobne.Nakoniec som zrusil osobny ucet. Teraz skusim inu banku,ked mi nedaju nebude velky problem,o to ide ze nechcem vsetky moje peniaze dat do domu pri takych dobrych urokoch.
Odpovedať
@andreah25 Hypo chcem iba 35000 na 20 rokov s mimoridnymi splatkami.ZAnalecky mam na 90000.
Odpovedať
Profilova fotka
@wrcfrenky Tak a máme problém, ono to nebude tá kreditka, ktorá bola občas týždeň omeškaná. Tu bude problém tá exekúcia, ktorá ako píšete, reálne bola zrušená po piatich rokoch, tzn. zrušená bola v roku 2015 a toto si myslím, že je hlavný problém.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dôvod zamietnutia musia banky klientovi oznámiť - je to v Zákone o úveroch na bývanie
Odpovedať
Profilova fotka
@andreah25 Dobry den, tak som slubila ze napisem ako sme dopadli s hypotekou. Zial neuspesne vubka nam hypoteku zamietla po 3 tyzdnoch cakania😣
Odpovedať
Profilova fotka
@katika5255 vitaj v klube. VUBka je v poslednej dobe čo počúvam veeeľmi milá... Ale vieš aký máš problém? Keďže zamietla vub, zamietnu ti isto aj malé banky, lebo vub zamietla.... DObrý dôvod, však?
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 Ahoj, toto mas z vlastnej skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@katika5255 ano... akoze uz sa z toho smejem, ale vsetko mi jedno nebolo.... rteraz som akurat dnes podpisala ziadost o hypo v tatre, co mam domovsku banku... tak dufam ze to prejde uz v pohode, lebo inak fakt neviem
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 a zistila si ten dôvod?
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb ano - nie je racionalny a nemozu ho zdovodnit pisomne, takze pisomne iba - som neuverovatelna u nich :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katika5255 A čo bolo dôvodom zamietnutia? Skúste sa obrátiť na mojich kolegov z Vašej oblasti, isto Vám niečo niekde poriešia.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?