Refinanc k fixu

Profilova fotka
Riešime refinanc k termínu fixácie. Pôvodná banka nám vystavila potvrdenie o zostatku HU, pričom je táto konečná suma až o 450 € vyššia ako aktuálny stav z výpisu k účtu pre HU. Riaditeľka pobočky nevedela zodpovedať o čo si tú sumu navýšili a ako k nej prišli. Vraj jej takéto podklady prišli dnes z factoringu. Podala som reklamáciu lebo nie som ochotná platiť banke naviac. Obávam, sa že kvôli reklamácii nestihneme refinancovať :-( Na samotné potvrdenie sme čakali takmer mesiac :-.( Vyzná sa v tom niekto ? Je tu nejaký fin. poradca, ktorý mi to vysvetlí ? Majú na to nárok ? Ďakujem.
Odpovedať
@ve_ki do zostaku zarátali pravdepodobne ešte jednu splátku úveru :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@finsluzby No už nemali akú, lebo tá nasledujúca mala byť k termínu fixu a to už bude refinanc. ;-)
Odpovedať
@ve_ki dobre, poďme na to inak - ku ktorému máš splátku úveru, aká je jej výška a ku ktorému vyplácaš všetko?
Odpovedať
Profilova fotka
To je preto lebo tam mate este urok za prislusny mesiac, nic viacej nic menej, alebo jeho alikvotnu cast. Je to normalne, neboj
Odpovedať
@robertoba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Uz som sa s tym v minulosti stretol. Jak v praci tak u kamarata
Odpovedať
Profilova fotka
@robertoba Tak to skúsim vypočítať. Hlavne že sa žiadosť volá - žiadosť o vystavenie zostatku istiny a nie istiny a úroku. Na ich zákazníckej mi vraveli, že celková výška zostatku = tomu čo mám na internetbankingu. Tak som zvedavá.
Odpovedať
@ve_ki my sme tiež pred časom refinancovali úver v dátume normálnej splátky a samozrejme, že nám tam tiež prirátali úrok. Najprv som sa rozčulovala, ale na druhej strane je to normálne lebo ty platiš splátku pozadu a do obdobia vyplatenia to máš stále požičané.
Odpovedať
Profilova fotka
@ve_ki vermi nic nezmenis, splatku platis pozadu takze ten urok si povinna platit. V danymesiac neplatis splatku istiny lebo ta sa rovna zostatku istiny z bankingu ale urok za prislusny mesiac je vycisleny a platis ho.
Odpovedať
@ve_ki ale predsa len doplním - ak by si niečo zaplatila navyše, vrátia ti to späť :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?