Pss podmienky

Ahojte. Ideme žiadať o "úver" z pss. Bez založenia nehnuteľnosti, nesporime, do možnosti tých 45000e. No dnes nám pani poraradkyna oznámila, že podmienky od 1.8.2019 sa zmenili. Viete mi povedať o co ide? Viem zatiaľ len toľko, že sa snažia naša poradkyňa s hypotekarkou vyriešiť tento problém, aby to možné koli tým novým podmienkam nejako vyriešiť. Dakujem
Odpovedať
co a aky problem sa snazi vyriesit poradkyna s hypotekarkou ?co stym ma hypotekarka ked chcete uver ?a mate nato aj poradkynu ... toz vlastne o com ?
Odpovedať
@darina90 Pani poradkyňa ti povie, že sa zmenili podmienky a ty sa neopýtaš, čo konkrétne sa menilo? Alebo čo potrebujú vyriešiť? Alebo si sa jej bála opýtať? Nerozumiem. A ako my máme vedieť, čo sa v PSS zmenilo? Alebo čo rieši poradkyňa s kým?
Odpovedať
Profilova fotka
museli ti podla mna poveda, o aky problem ide nie? to sa mi zda byt cudne, ze by ta s nim priamo neoboznamili
Odpovedať
@shadowmilan @chrobak7 @evinina ide o to, že chceme kúpiť dom bez založenia nehnuteľnosti. Dom stojí 25000e a potrebovali sme aj navyše koli ako takej prerabke az, to môžeme založiť a dat na hypotéku. Všetko sa zistilo a jedine možné bolo práve z pss, ktorá dáva vyššiu sumu ako banka bez nehnuteľnosti. Vychádzalo aj platovo všetko. Podali smé papiere a včera nám volala poradkyňa, že nastali zmeny v podmienkach takže asi to také ľahké nebude získať a teda hlavne tak, aby nám aj niečo zostalo na to ako také prerobenie tak sa snažia s pani z pss nejak tie produkty doriešiť, aby sme boli spokojni.Len sme spolu volali a cez ten telefón úprimne moc toho človek nerozumie keď aj signál vypadne a podobne. Preto ma zaujíma co sa teda zmenilo. Až na konci týždňa mame stretnúť tak som zatiaľ len zvedavá na čo sa pripraviť 🙂
Odpovedať
@darina90 Podľa uvedeného predpokladám, že ide o hodnotu nehnuteľnosti k výške úveru. Ale to sa nemenilo teraz, to už je v platnosti dlhšie, že nie je možné poskytnúť úver na 100% hodnoty nehnuteľnosti. Jednoducho ak nehnuteľnosť má podľa znaleckého hodnotu 50 tisíc, tak banka ani sporiteľňa ti nemôže dať 60 tisíc, ale maximálne 80% hodnoty založenej nehnuteľnosti, t.j. 42 tisíc. Iné neviem, čo by mohol byť problém.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?