Pridelenie úveru z PSS - posúvanie termínu?

Profilova fotka
Bohuzial nevieme preco a "teta" v PSS nam to tiez nevie vysvetlit nam presunuli termin pridelenia uveru z aprila na koniec juna. Stalo sa niekomu z vas co mate stavebny uver z PSS nieco podobne? Ak hej tak by ma zaujimalo ci ste s tym nieco robili a ako ta zmena terminu bola vysvetlena vam. Ten posun nam riadne skomplikoval situaciu nakolko uz mame dohodnute firmy na stavbu ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@dudu82 "teta" to vysvetlit bude musiet vediet.. .tam vstupuju udaje o platbach, o hodnotiacom cisle.... ale ano, vstupuje tam aj aktualna financna situacia v pss - cize ak nie su peniaze zo setrenia, nemozu byt peniaze na uver.... ale o tomto to snad nebude, to by bol potom iny problem :-D :-D :-D :-D ide o standardny uver po 6 rocnom cykle sporenia, resp. po 2 rokoch "lezania" penazi na ucte???? pretoze my sme na tom opacne, simulovali nam uver ze bude v 01/2012, a bude v 08/2011 - ale my sme vlozili viac penazi a skor ako bolo na simulacii, a aj preto to spravilo tie mesiace do plusu..... nemenili ste zmluvy? nezlucovali? nedelili??? proste nic??? a vsetky vklady riesite podla povodnej simulacie, ktorou vam slubili uver v aprili????
Odpovedať
Profilova fotka
je to uver ktory bereme po 50% vklade ktory sme vlozili pred 2 rokmi + este sme minuly rok urobili aj vklad aby sme dostali zas aj statnu premiu. Na zmluve nic nemame a simulaciu na vtedy ani nerobila, len nam povedala ze presne o 2 roky dostaneme uver. Vklad sme robili 13 marca 2009.Je pravda ale ze sme mali 2 zmluvy, ktore sme teraz spajali, ale to nam povedala ze nic nezmeni na tom aprilovom termine. Ze tak jej to potvrdil aj referent ci kto.Najhorsie je ze nic od nej nemame pisomne, nakolko sme na pobocke boli osobne. Neviem sa rozhodnut ako mam postupovat.Mam sa obratit na regionalneho riaditela, alebo to nechat tak? Inak dufam ze mi tu napise svoju skusenost aj niekto kto uz ten uver naozaj dostal a ukludni ma ze im nikto termin nepresuval a dostali peniaze nacas. "Teta" nam ponukla riesenie medziuverom s podmienkami stavebneho uveru, ale to by sme prisli za tie 3 mesiace kym na pridelia stavebny uver o cca 1000 eur. To fakt nemienim PSS nechat aby si na nas tak super zarobili. Chceme si nejake peniaze pozicat od rodiny a splatit ked nam pride uver v tom juny. Akurat sa bojim ze ci sa to nahodou zas neodsunie.
Odpovedať
@dudu82 vlani sme cerpali jeden stavebny uver, peniaze sme dostali, tak ako nam bolo slubene cca pol roka predtym sme to konzultovali. Tento rok budeme cerpat dalsi, ale minuly tyzden sme robili spojenie dvoch zmluv plus prepisanie na nas, povedali, ze peniaze mozeme dostat o 3 mesiace - kvoli tym zmenam. Tak uvidim, ci to tak bude.
Odpovedať
Profilova fotka
@dudu82 kvoli tomu spojeniu to bude ;-) my tiez mame 50% vlozene 2 roky dozadu, ale simulaciu nam spravila teta s vkladom v decembri 2009, a my sme tie peniaze tam dali koncom septembra... tak to hodnotiace cislo trosku pozmenilo a teta sa mi zarucila, ze v 01/2012 bude uver urcite, to bola moja podmienka, a ako vidim, bude o cca pol roka skor.... takmer... ono je to tiez o tej "tete", na ktoru natrafis.... my sme boli u jednej, cez ktoru manzel riesil zmluvy, vlastne cela jeho rodina, a mne sa na nej pacilo ze svokre sama telefonovala aby si podala danove priznanie - aj ho za nu vypisala - kvoli vrateniu zrazkovej dane z uroku.... aj toto hovori o cloveku, co sa tomu venuje, ako to mysli s ludmi :) aj preto mi nebolo luto jej nechat zarobit vdaka navyseniu cielovych sum - vtedy na nas zarobila takmer 400€ :-D je smola, ze ti simulaciu nevytlacila, ona sice nie je zavazna, ale je tam krasne vidiet ako sa to hybe.... a kedy bude narok na uver.... a detto skoda ze ste to spojenie nespravili este minuly rok po pripisani statnych premii, ste mali spravit vklady hned v januari a v aprili spajat - by ste sa podla mna potom do terminu april 2011 asi aj zmestili, aj ked teda tazko povedat.... urcite sa nenechaj nahovorit na medziuver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za ziadnych okolnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ak vies, ze teraz nebudes mat z toho peniaze, ale budu o par mesiacov, skus sa dohodnut s firmami na splatkach - mozno to pojde, mozno nie.... vzdy je to lepsie zacat komunikovat predtym ako potom, ked nabehne platenie.... alebo teda ta rodina, potesi, ked vie v takejto situacii zalozit.... viem co to je, minuly rok sme kupovali pozemok a vsetko v banke v poriadku a ked prislo na plnenie z uveru, tak pan co nam ten uver robil spravil take kiksy a preklepy ze sa mi az pretacali oci.... a nebyt svokry tak mame problem, nevratna zaloha dana, zmluva podpisana ze dovtedy treba doplatit do celej kuplnej ceny a my bez uveru ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( a to, ze je to kvoli tym zmenam, v podstate potvrdzuje aj @ingeborg78 ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?