Prefinancovanie ?

Profilova fotka
Prefinancovali by ste si hypo so slsp do vub? Ma niekdo s vub skúsenosti ? Nehnuteľnosť nám ohodnotili na 117000e slsp ponúkla 72000e. Preto by sme si chceli preniesť ale navýšiť na 100000e. Ďakujem za rady.
Odpovedať
Zalezi aku Ti daju ponuku vo VUB a aku Ti daju ponuku v SLSP. Ja som to riesil tak, ze som zobral ponuku od SLSP a siel s nou do VUB, tam som im povedal, aby to skusili prebit a spravit mi protiponuku. Potom som sa s ponukou od VUB vratil do SLSP... Nech sa o Vas troska pobiju. Lahsia moznost je to skusit cez prostredkovatela/financneho poradcu. Dnes su ale tie banky stale pokope v obchodnych centrach, takze ja som to mal za 2 poobedia obehane vo vsetkych moznych bankach.
Odpovedať
Profilova fotka
@salichat22 zalezi na tom, aky daju urok, poplatky a ake bude celkove preplatenie. Ak by mi vo VUB ponukli urok aspon o 1% lepsi a konci mi fixacia, tak to skusim. Ale urcite by som si to dala preratat v banke, alebo u sikovneho sprostredkovatela.
Odpovedať
Profilova fotka
ak potrebujete poradit, napiste mi RP, rada pomozem :) drzim palce
Odpovedať
@salichat22 no, po pravde rečené, asi by som veľmi neťahal hypo zo slsp do vub a opačne - pokiaľ sa totiž jedna z tých to bánk poriadne neťapne po vrecku na úrokovej sadzbe, nie je to výhra - reálne dnes vieš dostať na refinanc aj 2,5%, ale za určitých podmienok, zas 2,79% štandardne dostaneš pomaly všade, len vo VUB sa mi zdá je to ošetrené na 80% z hodnoty nehnuteľnosti - skôr by som radšej išiel do inej banky, dôvodom sú aj poplatky za účet, hlavne vub si pýta 7 eur mesačne, čo je dosť....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?