Pôžička na bývanie a vaše skúsenosti

Ahojte napíšte mi odkial beriete úvery,aké máte skúsenosti s plácaním, a s podmienkami zmlúv. a Iné veci spojen s úvermy, hypotekmi na bývanie...
Odpovedať
uver mame z banky, kde som dlhorocny klient, kde mam svojho bankoveho poradcu. vela veci za nas vybavil. zaroven sa nas snazila banka udrzat, takze dala najvyhodnejsie podmienky, nielen co sa tyka urokovej sadzby, ale napr. aj co sa tyka dokladovania pri financovani stavby - nemuseli sme predkladat ziadne faktury - na zaciatku stacil nas rozpocet. a pri cerpani dalsej transe znalecky posudok a nasa fotodokumentacia. toto dokladovanie bolo pre nas dolezite pri vybere banky, niektore v case, ked sme ziadali o uver, stale pozadovali dodkladovat faktury pri priebeznom financovani stavby..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Krok č. 0 - najprv si zváž, či vôbec pôžičku/úver/hypotéku potrebuješ Krok č. 1 - prieskum Krok č. 2 - zváž si, koľko potrebuješ a v akej výše budeš schopný splácať a ako dlho Krok č. 3 - porovnaj si možnosti Krok č. 4 - vyber si tú, ktorá spĺňa tvoje kritériá Chceš to vybaviť rýchlo online? Existuje napr. http://www.mbank.sk/individualni/uver... ale tam už musíš byť klient. Inak sa nevyhneš návšteve pobočky. Preferuješ radšej spýtať sa na všetky detaily v banke? Vyber si takú, ktorá ma viac pobočiek.
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme brat určite z banky, dali sme si žiadosti do dvoch a vybrali sme si tu, ktora nam dala lepsie podmienky. V konečnom dôsledku ťa aj tak všetky ošklbú o peniaze :-D Vyber si taku banku, ktora Ti bude vediet povedat po 3, ci 5 rocnej fixacii kolko ti ostava zaplatit :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?