Potrebujeme 14 000 eur. Aký úver si máme zobrať?

Vie mi niekto poradiť aký uver si zobrať na kúpu domu potrebujeme 14 000 ale banka nám určite hypotéku na ten dom a lokalitu nedá.Zaloziť tiež nemáme co jedine ten dom. Ma s tým niekto skúsenosti?
Odpovedať
@martin_lv a uz si sa bol v banke pytat ci hypo dostanete? Preco hned tvrdis, ze vam urcite neda, pokial to nemas overene. Ak neda jedna, treba vyskusat druhu, tretiu.... 14 tis. nie je vela penazi, da sa to riesit aj spotrebakom, hoci uroky su vyssie. Nebankovky by som ani neskusala.
Odpovedať
@martin_lv Ahoj, ja som s manzelom som nedavno riesila uver hypoteku cez jednu spolocnost a vsetko prebehlo super a tiez nam spominali, ze pokial clovek chce brat taku sumu penazi aku hovoris,napriklad na rekonstrukciu alebo nieco podobne,tak je lepsie si nato zobrat hypoteku so zalozenim nehnutelnosti za podstatne nizsi urok ako si zobrat spotrebak. Mozem ti dat kontakt na nich,keby si chcel a mozes sa aspon spytat,za radu nic nedas.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin_lv prva stavebna spor. alebo ine sporitelne - wunstenrot, csob... stale maju nizsi urok, ako spotrebne uvery. Neviem, preco tvrdis, ze hypo by nepresla, ci to je na 100% iste, alebo si len myslis...ale banka by ti teoreticky, mohla dat napr. 50% z toho, co ziadas a zbytok spotrebak... tazko radit, ked nevieme, ake presne okolnosti v tomto pripade su :-)
Odpovedať
@martin_lv hypo asi dostaneš v každej lokalite, takže nemaj obavu :-D, samozrejme, pokiaľ dom nie je v dezolátnom stave, resp. v stave zrúcaniny...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?