Postupné financovanie stavby domu - ako na to?

Dobry den mame pozemok s priatelkou a po svadbe by sme sa chceli pustit do stavby domceka.Mame nasetrene max 5 000e a ja mam uver v vo vyske 10 000e.Pozeral som na to postupne financovanie domu pracujeme obaja na dobru neurcitu platmam mame 650+550e da sa to nejak s nasim platom a s tym mojim uverom ?
Odpovedať
Staviame rodinný dom - Časť 1. - Financovanie stavby http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 2. - Výber, kúpa alebo prevod pozemku http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 3. - Projektová dokumentácia http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 4. - Osadenie domu na pozemok a zemné práce http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 5. - Základy http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 6. - Hrubá stavba - zvislé nosné konštrukcie http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 7. - Hrubá stavba - priečky http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 8. - Hrubá stavba - strop http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 9. - Hrubá stavba - strecha http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 10. - Hrubá stavba - komínové telesá http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 11. - Schody http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 12. - Strešná krytina šikmej strechy http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 13. - Strešné okná a vikiere http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 14. - Svetlíky a svetlovody http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 15. - Klampiarske prvky strechy a doplnkové prvky strechy http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs...
Odpovedať
Profilova fotka
@luky007 samozrejme je to mozne, najma ak mate ten svoj pozemok, o to to mate jednoduchsie
Odpovedať
ANo ?Tak ze sa to moze spravyt tak ze vyplatim si ten uver s tej hypoteky?
Odpovedať
Profilova fotka
@luky007 môžete, ale iba v prípade, že budete brať hypo bez štátneho príspevku. So štátnym príspevkom nie je možné vyplatiť iný úver. Alebo ak by ste aj brali štátny príspevok, tak si vybrať takú banku, ktorá hypo rozdelí na dve zmluvy - jedna so ŠPM a druhá bez príspevku a z tej sa ten úver splatí.
Odpovedať
Jasne chapem super tak som uz zas o nieco mudrejsi Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?