Poraďte finančného poradcu

Profilova fotka
Ahoj,potreboval by som poradíť dobrého finančného poradcu , ak má niekdo dobrú skúsenosť.Chcem si zobrať Hypo na dom.Tak načo si mám dávať pozor pri výbere dobrej Hypotéky.Ďakujem vopred....... :-)
Odpovedať
1
2
tu na streche som natrafila na dobrých ľudí, veľmi dobre mi poradili rudijagi andreah25 negatívne skúsenosti máme s realitkami, tak pozor, lepšie je nájsť si dobrého právnika a nedávať zálohy realitke... skús, určite ťa usmernia....držím palce
Odpovedať
Profilova fotka
Dik super
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Aj ja odporucam rudijagi. Osobne veľmi dobré skúsenosti :-)
Odpovedať
@robo406 nam pred par mes. vybavila jedna pani z KE hypoteku a pristup na jednotku ako človek a fin. poradca ak maš zaujem dam čislo
Odpovedať
Profilova fotka
Hypotekárnych poradcov je veľa, ale špecialistov na hypotéky málo. Nevyberajte podľa reklamy, ale podľa referencii existujúcich klientov. ;-)
Odpovedať
My riešime hypo cez Smartbrokers a môžeme doporučiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za rady,musím počkať do 1.9.2013 či mi dajú zmluvu v práci na neurčito a potom sa dotoho pustím naplno.Píšte rady rád si to tu prečítam.Dákujem Vám...... :-)
Odpovedať
@robo406 Ahoj, ja som riesila hypo cez www.financiebezstarosti.sk a tiez som velmi spokojna,vsetko prebehlo bez najmensieho problemu.
Odpovedať
Tiež by som potreboval poradiť s hypotekárnou pôžičkou. Prosím napíšte mi správu do pošty.
Odpovedať
Profilova fotka
díky zuzca555,kuknem na to.... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Upozornenie súvisiace s finančným sprostredkovaním/činnosťou finančných agentov. Národná banka Slovenska upozorňuje právnické osoby a fyzické osoby, ktoré vykonávajú finančné sprostredkovanie podľa zákona č. 186/2009 Z. z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, že tieto osoby (samostatný finančný agent, viazaný finančný agent, podriadený finančný agent) nemôžu súčasne vykonávať finančné poradenstvo, a preto nesmú pri styku s klientom, ani pri reklame a propagácii finančného sprostredkovania používať výraz finančný poradca. Finančný agent vykonáva finančné sprostredkovanie na základe písomnej zmluvy o spolupráci s finančnou inštitúciou (ak ide o samostatného finančného agenta a viazaného finančného agenta) alebo so samostatným finančným agentom (ak ide o podriadeného finančného agenta). Predmetom takejto zmluvy o spolupráci je sprostredkovávanie konkrétnych finančných produktov alebo finančných služieb za dohodnutú odmenu (peňažné alebo nepeňažné plnenie/provízia finančného agenta je od finančnej inštitúcie). Finanční poradcovia s povolením Národnej banky Slovenska uzatvárajú zmluvy s klientmi a poskytujú klientom na základe ich požiadaviek a potrieb finančné poradenstvo, ktorým je poskytovanie odbornej pomoci, informácií, stanovísk, odporúčaní a osobných finančných plánov klientovi v súvislosti s jednou finančnou službou alebo viacerými finančnými službami vychádzajúce z nestrannej analýzy dostatočného počtu dostupných finančných služieb vrátane následného uzavierania alebo zmeny zmluvy o poskytnutí finančnej služby na žiadosť klienta, v jeho mene a na jeho účet. Finančný poradca nesmie v súvislosti s vykonávaním finančného poradenstva prijímať akékoľvek peňažné alebo nepeňažné plnenie s výnimkou plnenia od klienta, t. j. za poskytnutie finančného poradenstva platí klient priamo finančnému poradcovi. ZDROJ: NBS - Aktualizácia: 3. marca 2014 Naše odporúčanie: Pri riešení hypotéky odporúčame kontaktovať odborníkov na hypotekárne financovanie - takzvaných hypotekárnych brokerov (finančných agentov). ;-)
Odpovedať
@smartbrokers Ohováraním si prestíž nezvýšiš. Každý vie že pôžička sa berie v banke a investuje sa najlepšie do nehnuteľnosti alebo vlastného brucha. Na to netreba poradcu.
Odpovedať
Ke som zašiel za jedným poradcom a povedal som mu že som sa už bol pýtať v banke, ani sa so mnou nebavil. Oni asi potrebujú hlupákov ktorým im veria a podpíšu čokoľvek.
Odpovedať
Ahojte tiež by som potreboval finančného poradcu najlepšie okres Senica ohľadom refinancovania uverov nie hypo...
Odpovedať
Profilova fotka
@ondrejstodola Ahoj Ondrej. Nerozumiem tvojmu príspevku. Napísal som len príspevok, aký je rozdiel medzi finančným poradcom a finančným agentom. Informovanie verejnosti, nie je ohováranie. Odporúčam Ti prečítať príspevok ešte raz. Finančný sprostredkovateľ (finančný agent), ktorý sa označuje ako finančný poradca, porušuje zákon. Ľudia (potenciálni klienti) majú právo vedieť, aký je medzi nimi rozdiel. Zákon o finančnom sprostredkovaní je platný už viac rokov a veľa finančných sprostredkovateľov si do dnes hovorí FINANČNÝ PORADCA aj keď im to zákon zakazuje! FINANČNÝ PORADCA účtuje za finančné poradenstvo klienta. FINANČNÝ AGENT účtuje za finančné sprostredkovanie finančnú inštitúciu. Prosím Ťa, v ktorom príspevku vidíš ohováranie? Ak taký príspevok nájdeš, určite ho admin vymaže. Ak nie, osobne požiadam admina, aby taký príspevok vymazal. 8-) @fredino Ak potrebujete refinancovať viac úverov do jedného, ide o takzvanú konsolidáciu. Na konsolidáciu úverov, pôžičiek, kreditných kariet atď. môžete využiť takzvaný KONSOLIDAČNÝ ÚVER nezabezpečený nehnuteľnosťou, alebo KONSOLIDAČNÚ HYPOTÉKU (konsolidačný úver, ktorý je zabezpečený nehnuteľnosťou). Fredino len pre upresnenie, hľadáte finančného sprostredkovateľa a s veľkou pravdepodobnosťou nie finančného poradcu. Odporúčam Vám kontaktovať odborníka na ÚVERY. Ak si nebudete istý jeho vedomosťami, oslovte ďalšieho! Veľa šťastia všetkým pri vybavovaní úverov. ;-)
Odpovedať
A viete mi poradiť kde najlepšie ísť do ktorej banky? Vďaka za postrehy
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@ondrejstodola dnes je situácia s úvermi trocha iná ako pred rokom, dvoma - pridaná hodnota dnes už nemusí byť úroková sadzba, je to skôr v servise, ktorý poradca vie poskytnúť..
Odpovedať
@ondrejstodola ešte sa doplním, celá situácia, ktorá vznikla u teba pri návšteve poradcu, sa dá chápať 2 spôsobmi: 1, namyslený poradca, ktorý si myslí, že on jediný vie, čo a ako a zbytok sú hlupáci... skrátka no comment 2, namyslený klient, ktorý začne diskusiu na tému cca 2,5% si vybavím aj sám, o koľko mi dáš nižšiu sadzby ty? Mne sa niečo také stalo minulého týždňa a chlapíka som s úsmevom poslal do banky - nie som totiž odkázaný na to, aby som si niečo dokazoval a nie som odkázaný ani na to, aby som dokazoval niekomu, že viem aj takú sadzbu podliezť, ale osobne nevidím zmysel v tom, že niekomu mesačne ušetrím 3 eurá na splátke, čo je cena výberov šálky kávy v kvalitnej kaviarni.... pokiaľ nevidí klient potenciál v spolupráci s poradcom, nemá význam takú spoluprácu pre poradcu ani začínať. Každý sme nejaký a ani ja som neodsudzoval chlapíka za jeho prístup ku mne, už mi inak aj volal, že dostal na mňa dobrú referenciu ohľadom podnikateľských úverov a opätovne som ho poslal do banky - skrátka ak nevidel on potenciál na spoluprácu, nevidím ho už ani ja a za 5 dní mu zamietli 2 žiadosti o podnikateľský kontokorent - viem mu to poriešiť, ale opätovne nepotrebujem si to dokazovať a nie som naň ho nahnevaný a ani nie som urazený, len aj ja si vyberám a radšej budem riešiť iného klienta s 15 pôžičkami, s ktorým som sedel včera a dnes mu už pripravujem návrh riešenia, i keď nemám z toho nič, len dobrý pocit ako budem tráviť čas s človekom, ktorý mi bude len uberať čas a moju energiu a aj tak nebude s ničím spokojný, aj keď dostane najlepšiu ponuku na trhu......
Odpovedať
@mali789 super, tak sa priprav na pokračovanie akcií :-D
Odpovedať
No ja mám na krku 2 bezucelaky jednu hypo na dom ktorý teraz predavam a kreditky,len neviem či mám ist do bank alebo riešiť cez nejakého úverového odborníka keďže nijakého nemôžem nájsť...
Odpovedať
@fredino jak potrebuješ, ozvi sa :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Pomôžem Vám nájsť najlacnejšiu hypotéku či úver bez toho, aby ste museli chodiť od banky k banke. Či už hľadáte nový úver alebo chcete svoj starý úver refinancovať aby ste ušetrili, môžete sa na mňa obrátiť. hypotéka a úver- hypotekárny úver (kúpa, výstavba, rekonštrukcia nehnuteľnosti) - podnikateľský úver - spotrebiteľský úver - investičný úver - konsolidácia spotrebiteľských úverov - poistenie všetky druhy - skontrolujem vám staré zmluvy Všetko Zadarmo Zadarmo Zadarmo Okrem samotného úveru pre Vás zabezpečím aj ďalšie potrebné záležitosti: » poistenie úveru » taktiež sa postarám aj o poistenie danej nehnuteľnosti či domácnosti » poskytnem Vám následnú starostlivosť, v prípade akýchkoľvek otázok či dotazov sa môžete na mňa obrátiť alebo sa len tak porozprávať a dozvedieť sa » poradím Vám čo robiť pri poistnej udalosti, ako správne postupovať a iné.
Odpovedať
@noro1975 mna osobne velmi zaujalo ,,Všetko Zadarmo Zadarmo Zadarmo,, to budes za mna aj splacat? Idem do toho :D
Odpovedať
Súper aj ja
Odpovedať
Zadarmo pomôžem každému
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?