Niekto z VUB prosím poradiť

Dobrý deň, prosím ak by bol ochotný sa mi ozvať niekto z VUB, potrebujem info, či je naša vinkulácia k hypo v poriadku, lebo na tej debilnej infolinke mi neposkytnú kontakt na nikoho z back office, vraj sa mám nakontaktovať na sprostredkovateľa . S tým už nechcem mať nič spoločné lebo to bol darmožráč z OVB a vykašľal sa na nás a veci nedotiahol do konca. Ďakujem
Odpovedať
@krukky preco proste nejdes do nejakeho hypotekarneho centra VUB banky? Velmi pochybujem, ze tu sa ti bude niekto z back office ozyvat.
Odpovedať
@gashtaan mam dietatko a uz som tam dvakrat cakala (v avione) na hypo specialistu a nemali volny termin - skor ide o to ze sa im nechce zaoberat zalezitostou z ktorej nebudu mat proviziu....
Odpovedať
@krukky aku proviziu? co? ty nie si ich klient? ved tam zavolaj, dohodni si termin.
Odpovedať
Profilova fotka
@krukky S hypošpecialistom, s ktorým ste podpisovali úverovú zmluvu, tak na neho nemáte vizitku? Treba napísať priamo mail jemu a určite problém vyriešite. A ak nemáte na neho vizitku, vezmite si do ruky Vašu úverovú zmluvu, hneď v hlavičke zmluvy sú uvedené dve osoby, ktoré Vašu úverovú zmluvu podpisovali, prvý býva zväčša riaditeľ alebo manažér pobočky a druhý býva zväčša dotyčný hypošpecialista. Maily VUB pracovníkov sú v zložení: začiatočné písmeno krstného mena a celé priezvisko, potom zavináč a tak vub.sk Uvediem vzor na mene Jožko Mrkvička: jmrkvicka@vub.sk Pošlite teda mail s Vašou požiadavkou priamo tomu pracovníkovi a info sa dozviete, cez infolinku skutočne nemajú ako zistiť ohľadne Vašej vinkulácie. Dajte vedieť, či sa Vám to podarilo vyriešiť.
Odpovedať
@andreah25 dakujem za tip Zmluva je z roku 2013 hypospecialista z vub na zmluve tam uz nepracuje. Mame novu poistku a ziadali zaslat novu vinkulaciu.Na infolinke som nechcela info ohladom vinkulacie len kontakt/pripadne prepojit na niekoho kto ich riesi aby mi povedali oki je to v poriadku, pripane ze nie je, tak co treba opravit.
Odpovedať
Profilova fotka
@krukky Ak to teda chápem správne, tak ste vinkuláciu už poslali? Ak áno, tak ak by tam bola chyba, tak sa banka isto ozve. Prípadne sa zastavte na ktorejkoľvek pobočke a pozrú sa Vám na to osobne, plus si vezmite vizitku na niektorého hypošpecialistu a môžete potom komunikovať s ním.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?