Ktorá banka je najbenevolentnejšia v posudzovaní hypoték?

Nie vzdy sme splacali nacas, takze predpokladame, ze uverovy register nebude najlepsi. Dakujem za Vase skusenosti
Odpovedať
Moja skusenost, Prima alebo Sberbank
Odpovedať
žiadna, my sme meškali 5 dní za dva roky splácania a neprišla nám žiadna upomienka a svietime v registri ako najväčší neplatiči a v každej banke nám úver zamietli
Odpovedať
Profilova fotka
Niekedy je problem, ked banka vidi v uverovom registri viacero zamietnutych uverov. To byva dovodom neschvalenia uveru, i ked omeskanie v splacani by vedela "akceptovat". Najlepsie v takomto pripade je vopred sa poradit s nejakym maklerom. Nie vzdy sa oplati ist z banky do banky, lebo viacero zamietnuti v uverovom registri moze ziadatelovi o uver uskodit :-( .
Odpovedať
ziadna. banky nie su blbe. oni si velmi dobre spocitaju, ze komu pozicaju a komu nie.
Odpovedať
odpoveď je jednoduchá a zároveň zložitá - všetky a žiadna - ak spĺňaš tzv. KO kritéria, t.j. ideš na schvaľovanie, záleží len od schvaľovateľa, či ti to dá....
Odpovedať
Moja rada znie neberte si ani jedno euro zo slovenských bank draho zaplatíte,tento svoj krok. Vlastná draho-zaplatená skúsenost!
Odpovedať
Profilova fotka
Odpoveď od "kukela" Prima banka alebo Sberbank nieje správna. Všetky banky sú prísne pri posudzovaní žiadosti o hypotéku a platobná disciplína je veľmi dôležitý údaj či klientovi hypotéku poskytnú, alebo nie. Záleží koľko krát ste boli v omeškaní a dôvod prečo sa tak stalo. Ak ste meškali len pár krát a krátku dobu len niekoľko málo dní, nie mesiacov, možno hypotéku vybavíte. Nepúšťajte sa však do žiadosti bez odbornej pomoci a bez úverového registra o ktorý môžete požiadať. Podľa úverového registra zistíte koľko krát ste boli v omeškaní, na akých úverových produktoch a ako dlho. Možno stačí počkať krátke obdobie a budete spĺňať podmienky pre poskytnutie novej hypotéky. Pokiaľ chcete skonsolidovať dlh, môžete požiadať o takzvanú konsolidačnú hypotéku. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobry den , chcela by som sa informovat ohladom vypisu registra.Chcem sa opytat ci banka vidi nieco ine ako ten vypis co som si vyziadala od srbi ?.V minulosti som mala zaznam ,ale dala som si vypis a uz tam nic nefiguruje.Preto ma zaujima ci banka vidi nieco ine ako ten vypis co mi prisiel.Vopred dakujem za odpovede.Vie mi niekto poradit ??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?