Jesenná kampaň na hypotéku od Poštovej banky - skúsenosti

Ahojte, mate niekto skusenost s jesennou kampanou postovej banky, kde je reklamovany urok 0,95%? Bol si to uz niekto preratavat, alebo podal ziadost? Je ten urok vobec mozne ziskat, alebo je to zas len reklama? Alebo mate niekto skusenost s hypo od postovej banky za poslednu dobu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som počul, že akože malo by to tak byť ale tiež mi to príde príliš pekné na to aby to bola pravda. Podľa mňa tam bude treba splniť nejaké tie podmienky, nebude to len tak..
Odpovedať
Myslim že ale musíš mat na úcte viazaných asi 50000 počas trvania hypotéky. Blbosť nechce sa mi to ani pozriet blizsie
Odpovedať
Profilova fotka
Som pozerala stránku poštovej banky. Je tam možnosť zobrať si hypotéku a znižiť si úrokovú sadzbu výberom z troch produktov. a to:1, služba úspora... čo znamená,že ak zoženiete nejakých svojich príbuzných,ktorí si budú v poštovej banke šetriť, tak vám znížia úrokovú sadzbu na vašej hypo 2, služba: užitočný účet... otvoríte si účet v poštovej banke 3, poistenie úveru Mám za to,že každý produkt zníži úverovú sadzbu len o nejaké drobné,a len ten kto využije všetky tri produkty získa tú úrokovú sadzbu 0,95 . Píšem ,len čo som kukla na stránke. Nie som finančný poradca a možno som to pochopila zle. Ale podľa toho,čo je na stránke poštovej banky,tak to chápem takto.
Odpovedať
Profilova fotka
@aaa111aaa @kuratko22222 Máme už klientov so schválenými hypotékami v Poštovej banke s kampaňovou úrokovou sadzbou 0,95%. Kampaň trvá od 18.9. do 30.10.2017. Základné parametre: ÚS je FIX 3 roky. Financovanie do 80 % LTV (objem úveru k hodnote zabezpečenia), nad 80 % je prirážka k ÚS 0,5 %. Výhodou je, že kampaňová ÚS je bez ohľadu na rating klienta, pri objeme nad 70.000 € bez potreby poistenia úveru. Pri účele čisté refinancovanie bez prirážky k ÚS aj pri financovaní 100 % LTV a bez ohľadu na rating. Bonus naviac: - preplatenie katastra 66 € za záložnú zmluvu - preplatenie nákladov na znalecký posudok za byt 100 €, za dom 150 €. Najčastejším spôsobom získania kampaňovej zľavy je otvoriť si užitočný účet s presmerovaním mzdy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Týmto chcem upozorniť všetkých, ktorí premýšľajú o úvere na bývanie od Poštovej banky s úrokom 0,95 %. Ide o klamlivú reklamnú kampaň, pričom Poštová banka nemá v úmysle takto výhodné úvery poskytovať. Ide čisto len o podvodný marketingový ťah na prilákanie klientov. V skutočnosti banka vždy nájde dôvod, pre ktorý úver bezodkladne poskytnúť nemôže. Tí žiadatelia o úver, ktorí už podstúpili všetky formality a investovali do žiadosti o úver nemalé finančné prostriedky nakoniec súhlasia s úverom aj za omnoho nepriaznivejších podmienok. ...a o to podvodníkom z Poštovej banky v skutočnosti ide.
Odpovedať
Profilova fotka
Poštová banka má schváliteľnosť úverov porovnateľnú s inými bankami. Mám to odmerané, pretože za posledných 6 mesiacov mi tam pre mojich klientov schválili 6 hypoték s úrokom 0,95 %. Je samozrejmé, že k tomu bolo potrebné splniť tieto podmienky: - úroková sadzba FIX 3 R (5 R je drahšia) - LTV do 80 % (nad 80 % je prirážka k ÚS) - pri refinančných úveroch túto ÚS priznali aj pri vyšších LTV - objem úveru nad 70.000 € (zľava -0,2 %) - aktívny účet (zľava -0,3 %) Len pre upresnenie, nevybavujem úvery len v Poštovej banke, ale aj v iných bankách podľa požiadaviek klientov (nie v závislosti od výšky provízií od jednotlivých bánk). Napr. postupné financovanie výstavby nehnuteľnosti Poštová banka zatiaľ nerobí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?