Je možné mať dve pôžičky?

Profilova fotka
Zdravim vas, Chcem sa opytat, je mozne dostat este jednu pozicku , ked uz jednu mame? Tu prvu mame zo SFRB 38 000 eur a druhu sme chceli z unicreditu 17000 eur a predsa nam ju neschvalili :-(
Odpovedať
Ja mám tiež hypotéku cez ŠFRB. Druhú si už neplánujem brať, ale myslím si že keď máte príjem na to aby ste splácali dve pôžičky naraz tak problém by nemal byť. A vy ste to asi nespĺňali, či?
Odpovedať
@bambul1 Ešte doplním: za ŠFRB ste sa zaručili nehnuteľnosťou, ale čím sa potom zaručíte za pôžičku v unicredite?
Odpovedať
Profilova fotka
predsa záleží od príjmu, a ked ho nemáte, tak viac nedostanete
Odpovedať
Profilova fotka
no s manzelom mame dokopy cca 1100 eur mesacne, mame iba jednu splatku 172 eur+ naklady co sa tyka internetu, pausaly, dokonca byvame u svokrovcov, takze si myslim ze prijem staci, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
no teraz mame rucitelov, ale potom to bude dom, ale nerozumiem, ked je kopa ludi co ma aj 3 pozicky a ma, tak ako ich zobral?
Odpovedať
Profilova fotka
@bambul1 Môžete mať aj 300 úverov ak to príjem pustí. Ak ste ručili nehnuteľnosťou kde už je ťarcha v prospech ŠFRB to nie je dôvod zamietnutia, banky akceptujú túto ťarchu ak postačuje hodnota nehnuteľnosti po odrátaní úveru ŠFRB. Rozumieš zatiaľ? Ťažko hovoriť teraz o niečom keď informácie sú aspoň pre mňa nepostačujúce že z akého dôvodu Vám bol zamietnutý úver. Banka nepočíta z výdavky ako sú internet alebo paušál na mobil ani to, že či bývate u rodičov to tiež nie je až taká dôležitá vec - na osobu sa berie životné minimum 200 €. A na pobočke Vám nepovedali že z akého dôvodu bol zamietnutý úver?
Odpovedať
Profilova fotka
@bambul1 tak potom sa na takú banku vykašli a utekaj do druhej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ten druhy uver by bol z tej istej banky? Ja som mal niekolko uverov naraz (nastastie som sa vacsiny z nich uz zbavil) - hypoteka, spotrebny uver, 2 kreditky a este povolene precerpanie na ucte. Takze dokopy 5. Aspon podla uveroveho registra to vsetko sa chape ako uver.
Odpovedať
@mom3 Určite nebol z tej istej banky. ŠFRB má účet otvorený v DEXII, alebo OTP. Myslím ale že keď nedali úver v jednej banke tak asi nedajú ani v druhej, lebo tie podmienky majú podobné. Ale za pokus to stojí. Veľa šťastia.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzusolm ja som mal vsetko z VUB.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Hlavne si neber pôžičku od nebankoviek, obzvlášť nie veľký obnos. Možnosti sa nájdu.
Odpovedať
Zdravím, nechcem otvárať už ďalšiu tému tak sa spýtam rovno sem, poraďte mi nejakú nebankovku, ktorá by mi pomohla pôžičkou splatiť úver banke. Zatiaľ mám vyhliadnutý cetelem https://www.cetelem.sk/pozicky/vyhody... s 7,59% p.a. úrokom, ak niekto vie o niečom lepšom budem len rád. Ďakujem za pomoc
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martin39 skus mBank alebo Zuno, musis tam mat bezny ucet, ktory stoji 0€ a to je vsetko. Nebankovky urcite vynechaj. A 7,59% je rocny urok, nezabudni. Ak das napr. 5 rocnu splatnost, mas 40% urocenie. Vyplati sa to?
Odpovedať
@kloc z dôvodov, ktoré tu nechcem rozpisovať mi v banke nepožičajú, takže potrebujem nejakú nebankovku :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bral dva uvery 80+20tis.. Ale naraz a nevedeli o sebe.. 8-)
Odpovedať
@martin39 cetelem homecredit cofidis quatro atd. - relativne seriozne nebankovky su uz pripojene na uverove registre spolu s bankami, takze pokial je dovod v tomto, tak asi neprejdes ani u nich..a Profi credit a Provident by som radsej neskusal, maju drsne podmienky...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@martin39 ako som už písala vyššie, pozor na nebankovky. Pozri si minimálne recenzie a skús nejaký porovnávač pôžičiek, je ich na internete dosť, napríklad http://www.coolpozicky.sk/nebankove-p... . Menšie pôžičky sa dajú získať aj bezúrokov, ale musíš načas splatiť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Mozem mat dva uvery plus hypoteku v jednej banke? Myslite ze by nebol problem?
Odpovedať
@yralynp Ak ti to banka dovolí tak áno. Oni to pekne všetko prepočítajú ale aj tak ti odporučia radšej jeden z nich prefinancovať a navýšiť.
Odpovedať
@yralynp pokiaľ spĺňaš bonitu, môžeš mať xy hypoték... ;-)
Odpovedať
@blackomt a to i tak nechcem tak dufam ze mi daju novy..splacam vsetko riadne aj plat si mysli ja ze by mal byt ok..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?