Hypotéka z Rakúska

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som poradiť. Dá sa zobrať si hypotéku z rakúskej banky ked chcem kupovať byt na slovensku, s tým že manžel pracuje v Rakúsku a ja na Slovensku? Ďakujem :)
Odpovedať
@majuska77 na 99% by sa to nemalo dať, rakúsko nemá dôvod lacnými úvermi podporovať biznis na slovensku, skôr je cesta cez hypotéku na slovensku...
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem :)...len tie ťahanice tu na Slovensku kvôli tomu že manžel pracuje v Rakusku sú hrozné, majú s tým banky velke problemy.
Odpovedať
Manzel by si mohol zobrat v AT hypoteku,ale musi tam mat trvaly pobyt a ucet v banke, na ktory mu chodi vyplata.Ale jedine,ak by ste kupovali ci stavali v Rakusku. Kedze chcete tu hypo vyuzit na nehnutelnost na Slovensku, Rakusania na nu nedaju hypo.
Odpovedať
Profilova fotka
ok,dakujem,to som chcela vediet :).
Odpovedať
@majuska77 So zahranicnym prijmom Ti na Slovensku daju hypoteku. Skus vyuzit sluzby pre mladych :)
Odpovedať
@smolkosk mne teda nechceli uznat zahranicny prijem aj ked som si ho prevadzala na SK ucet. zamestnala som sa na chvilu na SK a bolo.
Odpovedať
@majuska77 ale to je v pohode, dáš pracovnú zmluvu, výpisy z účtu a potvrdenie o príjme a ideš - banky to uznávajú
Odpovedať
@majuska77 Dobrý večer, ak manžel pracuje na trvalý pracovný pomer v Rakúsku, nie je problém požiadať o hypotéku na Slovensku. Je potrebné zdokladovať pracovnú zmluvu, potvrdenie o príjme a výpisy z účtu. Takéto prípady som už viackrát riešila v minulosti. Ak by ste mali akékoľvek otázky, pokojne ma kontaktujte a rada Vám poradím.
Odpovedať
Profilova fotka
sluzby pre mladych nam neuznali lebo nesplname tu vysku platu co by sme mali mat...a my sme uz vsetko doniesli do banky,povedali nam ze vsetko nm super vyjde s nasim prijmom ze nic nebude problem a zdrazu pride ze nam davaju ovela nizsiu hypoteku ako sme chceli a vyssi urok ako nam povedali.
Odpovedať
manilla My bez problemov :) Este aj so statnym prispevkom :) Pozdravujem.
Odpovedať
majuska77 Nesplnate vysku platu, lebo manzel ma velmi vysoky plat? Uved, ze ty si dobrovolne nezamestnana :) To pomaha :)
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk Tento prístup neodporúčam, lebo klientom by sa nemusel "oplatiť". V poslednom čase boli v niektorých bankách urobené audity, ktoré udelili povinnosť vyžadovať od klientov aj potvrdenia z úradu práce o "dobrovoľnej nezamestnanosti" v minulom roku, ak žiadajú o ŠPM.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majuska77 začínajú akciu, určite by sa dalo baviť niekde okolo 2,5% hypotéke, pokiaľ však nespĺňaš podmienky na špm, tak s tým nikto nič nenarobí..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?