Hypotéka vo VUB a úverový register

Profilova fotka
Dobrý deň, rada by som sa opýtala či neviete ako konkrétne pristupuje VUB banka momentálne pri žiadosti o hypotéku, ked je na úverovom registri minulý rok 2x jednodnové omeškanie 6. a 9. mesiac, a tento rok 1., 3. jednodnove omeškanie a 5mesiac 2dnove omeškanie z dôvodu, že som mala minuté povolene prečerpanie a na začiatku mesiaca po strhnutí poplatku za účet vzniklo to mínus. Najmenej to bolo 1euro a najviac 18eur. Dakujem.
Odpovedať
Dobry den @tinuska0306 , banka k tomu pristupuje tak, ze zhorsi urokove podmienky. Za omeskanie platby, hoci len jednodnove, banka drzi v klienta v uverovom registri 5 rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
@iikola takže úver nezamietne, len zhorší úrok?? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
áno, zhoršuje sa Vaša bonita a tým Vám môžu dať horšie podmienky.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinuska0306 Ak boli omeškania len jednodňové a boli mimo VUB tak je dosť možné , že nebudú vôbec zhoršovať podmienky, dôležité je, aký bude celkový váš rating od banky - hodntenie Vás, prijmov, zamestnávateľa i kupovanej a zakladanej nehnuteľnosti, ak by bol na hrane, mohlo by prípadné omeškanie mierne poškodiť. Resp. ak klient dostane zlé hodnotenie tak register ho vie posunúť tak dole, že sa úver až zamietne, ale to nevyzerá na Váš prípad.
Odpovedať
Profilova fotka
@lilli18 dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?