Hypoteka a nepovolene precerpanie uctu

Dobry den chcel by som si zobrat hypoteku len mam jeden problem ze mam na ucte nepovolene precerpanie debet mam vo vyske 700 e ale kazdy meciac ho mam vycerpany pri novom mesiacy mi nabehnu poplatky za ucet a dostanem sa do nepovoleneho precerpania tak ze o 1 dna v mesiaci do 15teho som v nepovolenom precerpany bude to problem pri schvalovani hypoteku alebo uveru ?Plat mam 650 e v sictom na dobu neurcitu
Odpovedať
treba to vyplatit a zrusit. su to zas len zbytocne uroky, co platite banke.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Hmm tak ho neprecerpavaj, to je problem usetrit mesacne par stoviek? ... asi ano... tak ako chces platit hypo ....
Odpovedať
Ak si dlhodobo v takomto rezime, je to uz zrejme evidovane aj v registroch, zalezi od banky ako k tomu prihliadne, kazdopadne ti to da negativny bod pri posudzovani bonity. Pri hypoteke by si mal mat v rezerve aspon na 2 splatky, lebo necakana situacia (choroba napriklad) a dostanes sa do hlbokych problemov. - na byt/dom hned nesiahnu, ale urocenie sa moze zhorsit a tiez pokuty pocitis. Ak chces mat cistejsi stit pre posudzovanie bonity, drz sa na uctoch aspon pol roka v poriadku a potom skus hypo.
Odpovedať
Profilova fotka
Pre banku to znamená, že nie ste dostatočne bonitný, nakoľko ak nemáte ani na úhradu mesačných poplatkov za účet, z čoho budete uhrádzať hypotéku??? Toto banka berie veľmi negatívne. Ak sa takéto prečerpanie stane ,,raz za uhorský rok", je to v pohode, ale ako píšete, máte to pravidelne a to už nie je OK.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?