Hľadáme finančného poradcu z Nitry

Profilova fotka
ahojte, chcem sa spýtať, či nepoznáte niekto nejakého dobrého finančného poradcu z NR...v januári chceme požiadať o hypotéku, ale počula som že normálny ,,smrteľník" nemá bohvieakú šancu... tak ak poznáte niekoho, kto sa v tom vyzná a pomôže... tak poprosím o kontakt.. Ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
Behni do svojej resp. hociktorej banky a vybavíš to úplne rovnako ;-)
Odpovedať
@nika007963 ked chces viem ti poslat kontakt tak potom napis ci chces .... vedia vybavit lacnejsiu hypo hlavne nizsii urok :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@nika007963 normalny smrtelnik nema sancu??? to sa mi nechce verit, nám sa banky predháňajú v ponukách...a to zarábame s manzelkou úplne priemerne.
Odpovedať
Profilova fotka
@nika007963 no ja mam s financnymi poradcami, hlavne jednym z Nitry nanic skusenosti. do istej miery ok, ale nie je to pravda, ze chcu len dobro svojich klientov. hlavne chcu svoje dobro, takze pozor na nich. moja mamina potrebovala uver a nakoniec si dohodla lepsie podmienky, ako jej navrhol spominany poradca ;-) . v kazdom pripade skuste obehat banky, co ponuknu a porovnajte si to s ponukou poradcu
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
rudijagi tu z MS...najlepsi financny poradca akeho poznam,co mi da zapravdu viacero ludi odtialto...sice nie je z Nitry,ale nema problem pomoct.Nas tiez delilo dost kilometrov a aj vdaka nemu uz mame domcek skoro hotovy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by ste mala zaujem poznam velmi prijemnu,sikovnu financnu poradkynu,je z Nitry,poslem cislo cez IP,ak by ste mala zaujem. @nika007963
Odpovedať
Profilova fotka
@janka0007 poprosím o to číslo, ďakujem :)
Odpovedať
dá sa aj napriamo. človek ktorý má nejaký ten čas, vybaví v seróznej banke to, čo cez fin. sprostredkovateľa. V normálnej banke sa úroky na základe "kamarátčágov" klientom neupravujú. A zdatný poradca v banke vie to isté, resp. viac. Ak si to pochodíte sami, máte istotu, že Vám nebude doporučená banka na základe niekoho provízie, ale vyberite si na základe vlastného rozumu. Tým ale nevylučujem, že sú aj seriózni nezávislí poradcovia, ktorí vyberajú podla toho čo je výhodné pre klienta a pomôžu mu svojim prehladom na bankovom trhu.
Odpovedať
presne tak, sú aj seriózny poradcovia, ale VŽDY je to o ľuďoch a charaktere. Poznám viac takých čo sú slušný a seriózny. ale existujú aj zvery, ktorí pokazia povedomie. A to platí aj v iných profesiách...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Pripájam sa k téme, nakoľko sa venujem oblasti finančného sprostredkovania. Ak máte akékoľvek otázky, môžte mi napísať do IP.Platí hlavne pre Trenčiansky kraj, ale nie je problém sa dohodnúť na osobnom stretnutí aj inde.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj, my mame super fin. poradkynu :) fakt mila a nezdiera. My sme boli teda tazky oriesok pre banky, lebo sme 4rocne hypo spajali do jednej a len vdaka nej sme v starej banke neplatili dalsie pokuty a vydavky navyse, o ktorych ako tu uz bolo spominane smrtelnik nema ani potuchy. Kontakt poslem cez IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na Slovensku využíva to pravé fin. poradenstvo asi 5% ludí, sú aj firmy ktoré robia poradenstvu zlé meno, a sú firmy ktoré sú naozaj velmi kvalitné a ich prístup je naozaj super, napr. ja sa o svojich klientov starám dlhodobo, čo niektoré nerobia, ale bez toho je finančné poradenstvo k ničomu, napriklad toto nám robí zlé meno. Každá spoločnosť má nejakú chybičku. A keď ste napísali vyššie: "choď do banky a vybavíš si to tak isto" stretli ste sa s tým vôbec niekedy? máte takéto skúsenosti? :) ale hlavne: ako si predstavujete toho pravého finančného poradcu?... téma síce nieje aktuálna ale moc rád sa delím o názory a dozvedám sa čoraz viac :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@nika007963 ja sa skolim ako financny poradca a co viem hypoteka sa da vybavit na co najnizssi urok ozaj som sama bola prekvapena ked s 50 000eur preplati pan len 1000e
Odpovedať
@dubaak presne pre takéto príspevky, ako je ten nižšie pod tebou som písala, že je lepšie si obehať banky sám ;-) Verím tomu že môže fungovať spolupráca fin. poradca a klient k obojstrannej spokojnosti, ale bohužial mám pocit že veľa tzv. poradcov na slovensku je dosť "nenažratých" a viac ako o budovanie dobrého mena im ide hlavne o rýchly zisk.
Odpovedať
@kika2148 haha, ani superman v podobe finančného poradcu by ti nevybavil takú skvelú hypotéku, ale klientov tým určite ohúriš :-) Banky poskytujú úvery pre svoj zisk, nie sú to chritatívne inštitúcie. Osobne som sa školila za finančnú poradkyňu, ale ak klient nechcel uzavrieť životné poistenie, moja nadriadená mi zakazovala ďalej pokračovať v spolupráci. Ak už niekto mal životné poistenie, mala som mu vysvetliť, že to naše je lepšie. Asi záleží na človeku, chcela som tú prácu robiť poctivo, ale nejak som sa nestotožnila celkom s praktikami tejto inštitúcie. Treba mať šťastie na správneho človeka.
Odpovedať
Profilova fotka
@kika2148 A to kde dávajú takúto hypotéku ,,zadarmo", že z 50tis. eur preplatí len tisícku???????????????? Vyšlo by mi to iba v prípade, že tých 50tis. má ten dotyčný pán pri teraz najnižšom poskytovanom úroku 3%p.a. ale pri splatnosti len na 1 rok a možno 2-3 mesiace. Preto sa teda pýtam, kto mi poskytne tých 50tis. zadarmo, ktorá inštitúcia?
Odpovedať
@andreah25 andrejka, ja som si dala do vub-kalkukačky hypotéku pre mladých 25000 s príspevkom fix 5 rokov , splátka mi vyšla necelých 70 eur na 30 rokov a že preplatím 200 eur, no tiež sa mi to nejak nezdá rozmýšlame totižto pri tom našom problémiku, ktorý spolu konzultujeme ešte na možnosti , že zoberieme hypo na náš byt, kúpime pozemok a svojpomocne postavíme, pozemky som našla blízko mesta cca 3km - dedina, že sa pohybujú cca 15 000eur čo je celkom fajn ak by sme mali kúpiť za 50 000 malý dom a rekonštruovať za cca 10 - 20 000 tam vrazíš podľa mňa a vždy je to starý dom a aj lokalita lepšia možnosť je asi toto, svojpomocne postaviť niečo do max. 50 000, dokonca som tu našla ľudí, čo sa reálne dostali do necelých 30 000 menší domček a je fakt krásny dúfam, že rozmýšlame dobre :-) a rozhodneme sa ísť tou správnou cestou čo ty na to?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana030 No, mohlo to tak vypočítať, pretože bankové kalkulačky na nete automaticky počítajú s najnižšie poskytovaným úrokom danej banky, tzn. VUB má teraz najnižší úrok 3%, tzn. ak si dáme ŠPM spolu s príspevkom banky, tak to máte tiež 3%, tzn. úrok vlastne vychádza na 0% - takže áno, preplatok takmer žiadny - teda ak už nebudeme počítať zrušený poplatok za úverový účet, tak preplatok je vo výške 0,- eur :-D :-D :-D . Toto je však veľmi skresľujúce, pretože reálnosť získania základného úroku 3% je otázna - sú tam viaceré podmienky na jeho splnenie, čiže nie je záruka, že aj tri percentá dostaneš. A keby si ich aj dostala, tak ŠPM je len na 5 rokov, čiže zo splatnosti 30 rokov budeš úver ,,zdarma" len tých 5 rokov (teda ak sa počas nich nezmení výška ŠPM) a ďalších 25 budeš normálne platiť úrok, čiže skôr by som rátala s preplatkom pri 25tis. úvere na 30 rokov cca okolo 10tis. eur (to je hrubý odhad). Takže reálne počty nepustia, preto by som rada vedela o inštitúcii, čo poskytne úver zadarmo, ako písala kika2148 :-D - to by som si aj ja takú potom vzala a neplatila tú, čo platím teraz s úrokom, kde preplatím takmer toľko, čo som si vzala :-D . A čo sa týka Tvojho riešenia bývania - tak postaviť si niečo svojpomocne je veľmi dobrá alternatíva - teda ako sa to vezme, záleží od toho, či sa vám chce ísť do stavby alebo nie. Nie je to totiž žiadna sranda - nám dom stavajú, ale nervy a vybavovačky nás i tak neobchádzajú.... A je pravda, že staré bude vždy len staré, takže ja osobne som skôr radšej za stavbu nového. A myslím, že za 50tis. vieš postaviť pekný domček svojpomocne, takže ja by som išla skôr touto cestou :-D
Odpovedať
@andreah25 nie nie ja pracujem pre firmu ktora vyjednava klientom najnizsi urok.vysvetlim ti to takto ty ked ides do banky riesis hypoteku zo zamestnancom banky, ktory ti ale hypoteku nastavy v prospech jeho pretoze je od toho plateny.Ja a spolocnost v ktorej pracujem ale riesi taketo hypoteky s riaditelom ktory pri nasom vyjednavani poskytne klientovy lepsie podmienky pretoze my tych hypotek riesime priklad 20 mesacne rozumies
Odpovedať
@andreah25 a este nie ten urok nieje taky pri hypoteke na 1 rok moze byt aj na 30 rokov. A urok zalezi od vyjednania konkretneho financneho poradcu ktory ti hypoteku riesi rozumies ked sa podari priklad pri tych 50 000eur urok len tych 1000eur je to super len, nie vzdy to moze byt len tych 1000eur zalezi na podmienkach atd ale urcite ti to financny poradca vyriesi na najlepsich podmienkach nie ze pri 50 000 eurach zaplatis 100 000eur lebo take podmienky ti banka naozaj da pokial to riesis sama zo zamestnancom banky a ten urok moze byt aj vyzsi pretoze tie uroky su od80 - 120percent. Sama som tomu neverila pretoze som hypoteku nikdy nemala ale to iste mas aj s pozickami ked ju beres nikto ti nepovie celkovu sumu kolko ozaj zaplatis ja som si brala 340eur pozicku a zaplatim cez 600eur a mam ju len na jeden rok
Odpovedať
Profilova fotka
@kika2148 Tomu, že vybavuješ najnižší úrok, tak tomu rozumiem. Ale nerozumiem tomu, že môže niekto pri 50tis. hypotéke preplatiť iba tisíc eur - jednoducho ma matematika nepustí a tom som veškerú matiku robila na dekanské termíny :-D . Takže toto mi vysvetli, pretože tomu nerozumiem.... A ešte jedna vec, zamestnanec banky nie je platený od úroku na hypotéke, alebo od iných podmienok na hypo, zamestnanec banky má svoj pevný plat a mooooožno nejaké odmeny, ak sa splní plán - no ten plán je postavený na kusy, nie na typy hypoték a ich úročenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@kika2148 Tak 50tis. na 30 rokov môžeš preplatiť tú tisícku iba v prípade, že úrok bude ročný 0,14% na celých 30 rokov - takýto úrok Ti nedá žiadna finančná inštitúcia!!! A žiadna banková finančná inštitúcia nemá úrok 80-120% - to je sakra omyl. A banka Ti je povinná písomne stanoviť orientačnú sumu preplatku (pri pohyblivom úroku) alebo pevnú sumu preplatku (pri fixnom úroku) - to tlačivo na ktorom to je uvedené sa volá štandardizovaný európsky formulár - alebo podobné znenie - názvy v bankách sa môžu líšiť, no podstata je tá istá - všade je uvedená RPMN a na základe jej výpočtu klient vie, koľko úver preplatí. A to že si brala pôžičku 340 eur a zaplatíš cez 600 eur na jeden rok, tzn. úrok máš cca 10% mesačne? To bude isto nejaká nebankovka :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Pokiaľ potrebujem hypotéku idem do banky, pokiaĺ potrebujem poistku idem do poisťovne. ,,Nezavislý" sprostredkovatelia sú šuflikanti a najlepší produkt podľa ich finančnej analízi je ten s ktorého majú najvyššiu províziu
Odpovedať
@jojo1969 pristup k praci je na kazdom z nas a je jedno, ci budes manager, predavac alebo poradca
Odpovedať
Profilova fotka
@kika2148 ja by som tiez rad vedel kde je mozne dostat 50000 EUR a preplatit 1000 EUR. to si poziciam velmi rad ,taketo perpetum mobile
Odpovedať
@nika007963 bez problemov ti dohodim jedneho super chalana, aj my ideme riesit v januari, takze sme na jednej lodi :) a tiez sme z nitry :) napis mi do IP, ak mas zaujem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, hladam dobreho financneho poradcu v Nitre, ak o nejakom viete, dajte mi prosim vediet. Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?