Hladam odhadcu akceptovaneho VUB bankou

Profilova fotka
Dobry den, vie mi niekto odporucit odhadcu (sudny znalec) na odhad ceny nehnutelnosti (RD) v Bratislave popripade blizkom okoli ktoreho akceptuje VUB banka ? Dakujem
Odpovedať
Spýtaj sa vo VUB. :-)
Odpovedať
Tu mas podmienky pre znalecky posudok https://www.vub.sk/files/firmy-podnik... "Znalecký posudok o všeobecnej hodnote nehnuteľnosti pre potreby VÚB, a. s. v zmysle platných predpisov môže podať iba znalec (fyzická osoba – nie znalecká organizácia) zapísaný v príslušnom odbore a odvetví v zozname znalcov vedenom MS SR. "
Odpovedať
@zero07 banky už dnes veľmi nedelia znalcov na akceptovaných a neakceptovaných, znalec musí urobiť znalecký posudok podľa zákona a pokiaľ tomu nie je, banka ho okamžite nabonzuje komore - dnes už pomaly nikomu nestojí robiť si zbytočné problémy.... tu si nájdeš vhodných z regiónu: http://jaspi.justice.gov.sk/jaspiw1/h...
Odpovedať
@zero07 Ja mam z VUB hypo, znalec moze byt asi hociktory co ma opravnenie, ale rataj s tym, ze oni si to este nacenia po svojom. U mna znalecky ak si dobre pamatam 130 a banka akceptovala 110. Ale som mimo BA, tam to bude mozno lepsie pre teba.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, tiez hladam znalca na dom v okoli BA... viete mi prosim nejakeho s dobrymi skusenostami odporucit? Posudok bude pouzity pre VUB banku. Dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?