Dexia arogantny pristup

ahojte prosim vas bereme v slsp uver na splatenie starych uverov a chceli sme este nieco na vyse vsetko mame uz schvalene podpisane.neskutocne dlho to trvalo a kolko nas to vyslo...teraz cakame na vycislenie sumy od dexii.podavali sme to minuly tyzden vo stvrtok.riaditel pobocky povedal ze to bude 7dni.viac sa s nami bavit o tom nechce a ani nebude ako sa vyjadril...vsetky peniaze sme dali na kolky a geodeta,benzin,notara...neviete poradit ako to posurit...ked budeme mat ten papier hned nam vyplatia tie peniaze,uz sa bojime ci sa to nepredlzi....a nechapem este jednej veci v slsp si pozreli cez nejaky register uverov kolko tam mame ,tak naco to este potrebuju od dexii papier...prosim poradte ak viete...mame poslednych 20eur a do vyplaty daleko mame 3 deti...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, ziadna banka vam nespusti cerpanie uveru na zaklade udajov v uverovom registri, vzdy je potrebne predlozit vycislenie z inej banky, pretoze tam mozu byt poplatky, ktore v registri nie su. Lehota na vystavenie vycislenia v Prima banke je 7 dni, ak ide o spotrebne uvery. V niektorych inych bankach je to 30 dni.
Odpovedať
@nado666 A kde je ten arogantny pristup? Ci mi nieco unika...?
Odpovedať
ano 7 dni.ok.ale islo o to ze ked som sa pytal,ci to nejde skor a aka je situacia,zacal vyblakovat ze naco sme isli inde,a ked sme sa tak rozhodli ich to viac nezaujima 7 dni a hotovo,ale akosi pozabudol,ze tam maju ucty nase 3 deti.toto je aky pristup ku klientom.
Odpovedať
@andosa ano je to spotrebny uver
Odpovedať
@nado666 V uverovom registri mate udaje z poslednej aktualizacie (minulost), ale banka vam musi vycislit sumu k datumu splatenia (buducnost). Robia to neradi vsade, lebo stracaju klienta.
Odpovedať
@nado666 riaditel pobocky na teba zacal vyblakovat?
Odpovedať
@nado666 inak, uvedomujem si, ze to je casto slovenska realita, ale ked mas poslednych 20 EUR a 3 deti na krku, je to fakt dobry napad, zobrat si dalsi uver?
Odpovedať
@nado666 bohužiaľ, tí hajzlíci majú na to 30 dní... čo sa týka registra, tak tam sú neaktuálne údaje, mesiac staré, nie je to zberná minca na vyplácanie úverov.
Odpovedať
@gashtaan ja som to myslel tak ze mi mame dobry prijem 1000cca1100eur..ale ked sme poplatili geodeta,kolky.poistenie na rodiny dom,a ostatne vydavky okolo domacnosti tak nam nic neostalo.volali z banky ze zajtra to bude
Odpovedať
@gashtaan my sme mali dva spotrebne jeden v dexii 198.splatka druhy v slsp68eur.potrebujeme peniaze navyse tak sme si zobrali hypoteku na splatenie starych uverov a nieco navyse na 15rokov splatka aj s poistenim 204eur.
Odpovedať
ale aby ste mali aspon prehlad poplatkov,geodet 250,cca benzin co sme vybavovali od 20maja minimalne 100eur.rocne poistenie na dom 90,zrusenie tarchy otca 134notar,ziadost na vyplatenie v dexii 24eur,kolky na zalozenie 51eur a LV8,kto normalne seky co platime a skolka...mala mlieko...68eur,a 198,splatky v bankach
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
obnovim temu, aktualne mama ponuku na refinancovanie HU od prima banky.Mate niekto s tym skusenost. Je uver z primy v pohode?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?