Daju mi hypoteku?

Profilova fotka
Ahojte. Uvažujem nad hypotékou, chcela by som domček do hodnoty max 70000, moj čisty prijem je 650€ niekedy vyššie, mam jeden spotrebak v hodnote 2000€ry bez problemov platim, a inak žiadne ine povinnosti. V mladosti som mala asi 2 krat exe kvoli mhd (pokuta z obdobia kde som mala asi 15 rokov mladosť bpochabosť aj som zabudla), samozrejme vždy po exekučním zakroku hned vyplatene, len mam strach jako to budu brať banky, myslite si že je to v pohode?
Odpovedať
Co na to financny poradca? Ved presne na to su, ja osobne by som toto nikdy na MS neriesil, lebo jeden povie to, dalsi to atd.
Odpovedať
Áno finančný poradca je najlepším riešením ohľadne hypoték a spotrebak je najlepšie vyplatiť pred ziadanim úveru čo znižuje príjem ale to poradca vie takže poradi
Odpovedať
Eeee nejde o hypoteku ale myslenie.... mas pozemok, dom za 70 000 ktory ti postavia firmi bude minidom, prirataj siete papietrvacky. Naco mas spotrbak? Si nieco nutne potrebovala? Kolko mas nasetrene? Si sama? Ak si sama a nema ti kto splatenim pomaht a nemas lerspekktivu zvysenia platu aspon o 30% ako chces zit. Kolko bude mesacne splatka? 300? Zaplat si inkasabmobil a ostane ti kolko na mesiac 250. Hmm deleno 30 cca 8e na den... este si nejedla nesla busom nekupila si hanhdry topanky, nemas decko.
Odpovedať
Podľa toho čo si napísala by som ani o dome neuvažoval - sorry .. Skus si vyskúšať najskôr dva- tri roky sporiť ..odkladať 350 eur mesačne ... ak to dokážeš môžeš snívať o dome...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?