Consumer Finance Holding

Zdravim vsetkych, Chcem sa spytat,ma niekto skusennosti s vyssie uvedenou spolocnostou pri ziskavani uveru na byvanie?Spolocnost patri pod VUB.Dakujem za vase nazory:-)
Odpovedať
ved to je quatro.myslim ze ti to nestoji za to maju vyssie uroky ako v banke.ci mas nejaky konkretny dovod preco ist cez nich?akoze na splatky ked si nieco beries cez nich je to ok ale takto akoze uver alebo nieco by som velmi neriesil.banky maju ovela lepsie podmienky teraz aj na hypoteky a celkovo.a ten na byvanie neviem ci nemusis aj dokladovat to by sa mi nechcelo velmi
Odpovedať
Profilova fotka
Čo konkrétne potrebuješ vedieť? Napíš do IP, možno budem vedieť odpovedať...
Odpovedať
@macejmatus Mam prijem v inej mene ako eur plus pracujem mimo eu a kratsie ako rok,takmer vsetky banky teda odpadaju
Odpovedať
@miro1984 Normálna spoločnosť :) Čo by si chcel vedieť ? Patria pod VUB, dokonca čo viem, aj tieto pôžičky schvalujú vo VUB: Majú mierne vyšší úrok (žiadna katastrofa) oplátkou za to, že majú "benevolentnejšie" podmienky na získanie HYPO a nie sú tak prísny, ako v banke. Takže je to skorej riešenie pre tých, čo v normálnej banke hypo z nejakého dôvodu nedostanú ... Ak im ju dajú v CFH za normálny úrok, nevidel by som tam najmenší problém.
Odpovedať
@lubk0 Tak vseobecne,kto ma skusennost,napr ako dlho trvalo schvalenie,podmienky,atd..nieco ako maly prieskum:-)
Odpovedať
@miro1984 Schválenie je dost individuálne, odvíja sa od množstva práce, ktorú spracovávajú. Keďže to riešia VUB kový zamestnanci a teraz je schvalovanie troška dlhšie, tak to môže chvílu trvať :) Ale všetko záleží od okolností. Známi od nich úver majú, presne preto, že mal plat z ČR a tam im ho akceptovali v najväčšej miere ... Hypo dostali v tej dobe s horším úrokom oproti bankám o 0,7 percenta, na nič iné sa nesťažoval :)
Odpovedať
@lubk0 Ono moj financny poradca mi vravi,ze je to v pohode a ja mu verim,napriek tomu som bol len zvedavy,kto ma ake skusenosti:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miro1984 Schvaľovanie trvá cca tri týždne, úrokovo sú v priemere do max. 1% drahší ako banky, poplatok za poskytnutie štandardný, porovnateľný s bankami. Záložné právo na liste vlastníctva znie na VUB banku - takže úplne v pohode. Výhodu tu majú najmä živnostníci s nulovými daňovými priznaniami, nakoľko príjem počítajú ako 60% obratu. Budú však asi poskytovanie hypoték ukončovať, takže sa treba poponáhľať.
Odpovedať
@miro1984 aha tak to je ale ked pises ze ti ho poradil financny poradca tak uz si aj pre tuto spolocnost rozhodnuty, nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?