Ako zobrať úver na dom, ktorá ešte len chceme stavať?

dobry den ja by som sa chcel spytat ako by sa dal zobrat uver na dom ktory este len chceme stavat ?
Odpovedať
http://googleityoulazyfuck.com/?q=fin...
Odpovedať
Profilova fotka
nedá sa, bud založíš pozemok, ktorý musí mať hodnotu sumy ktorú si chceš zobrať, alebo založíš inú nehnuteľnosť. Alebo začať stavať zo svojho a položiť aspoň platnu-pozemok má vyššiu hodnotu, ked máš vydané Stavebko. Tolko moja skusenosť. Ináč stále sa tu rieši financovanie HU, ved chodte do banky a pýtajte sa. Každá je iná a každá má ine podmienky. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
normalne... musis mat projekt s rozpoctom, stavebne povolenie a mozes si zaziadat o hypo ;-) kazda banka ma vsak ine podmienky, ci na zaciatok ci priebeh cerpania, tu su na to iny pani, napr. @finsluzby ;-) no a este treba mat aspon cca 10tisic € hotovost - pretoze ty musis najprv peniaze preinvestovat, az potom ti vie banka pozicat dalej viac a viac....
Odpovedať
ja to riesim tak, ze si zoberiem spotrebny 10 tissic € , pozemok mam,,,stavebne sa rieši pomaličky... postavim platnu, vytiahnem mury do urcitej vysky...a potom to prefinancujem. 50 tiisic €.. teraz mi ratali na 10 tisic spotrebny na 170 € mesacne....skusim sikovno zapraacovat na dome po tie mury..a potom 50 tisic mi vyratali na 226€ s prispevkom pre mladych, a keby bez toho prispevk 270 € / 30 rokov. snad to bude ok x-)
Odpovedať
ne nejestvujuci dom sa to neda. Bud mas vlastne financie a zacnes snimi, alebo to budes riesit ako my, ze sme zalozili rodicovsky byt, postavili sme po prve podlazie, aby sa dom dal zapisat na LV, zobrali si uver - zalozili sme rozostavany dom, tak aby sme vyplatili uver na byt a este aj nieco naviac. Nam sa to takto dalo spravit vo VUB. Spotrebaky by som moc neodporucala, pretoze tam je urok okolo 10% a na hypo je 4,5% tak to je poriadny rozdiel. Podstatne je aby vam boli rodicia, alebo niekto z rodiny ochotny zalozit nehnutelnost. Peniaze sme dostali vsetky naraz a nemuseli sme ich dokladovat blockami, stacila im iba fotodokumentacia. Je tiez dolezite pri uveroch ci vam daju peniaze naraz, alebo s postupnym cerpanim.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?