Ako dlho trva posudenie ziadosti v Prvej stavebnej sporitelni?

Ahojte, chcela by som sa opytat priemerne ako dlho trvalo mozno vam, posudenie uveru v PSS? (od podpisania ziadosti s dokladmi ... po schvalenie na ustredi,,,)
Odpovedať
@mataja23 V PSS neviem, mne to schvaľovali v SS Wuesterot a trvalo to týždeň. Ale samotná príprava dokumentov a podkladov pre úver zabrala viac času.
Odpovedať
Profilova fotka
@mataja23 Pokiaľ je žiadosť správne vyplnená a dodané všetky potrebné doklady, tak PSS vedia schváliť úver bez zabezpečenia s nehnuteľnosťou aj za 5 pracovných dní. Keď sa doklady dodávajú priebežne, tak to môže trvať aj 2 mesiace.
Odpovedať
@ina_maklerka ano ide o uver bez zabezpecenia nehnutelnostou, vsetko je spravne vyplnene, dodane vsetky doklady :) zaujima ma len skusenost a casovy usek od podania ziadosti po schvalenie prip. neschvalenie... vacsinou som sa tu na fore docitala ze vybavenie uveru trva dva mesiace (predpokladala som ze aj s vybavovanim zluv, katastra...) a dva mesiace na posudenie sa mi zda trosku moc
Odpovedať
tusim nejaky tyzdne, kolega si odtial bral ale neviem ako to bude teraz medzi sviatkami, mozno sa to predlzi
Odpovedať
Profilova fotka
@mataja23 Priemerný čas vybavovania v PSS je 1 mesiac., záleží od zložitosti úverového prípadu.
Odpovedať
ahojte, schvalili nam uver v PSS, boli sme ho podpisat, neviete ako dlho trva nacerpanie? vsetky dokumenty na nacerpanie su odovzdane...
Odpovedať
@mataja23 ako dlho to schvalovanie trvalo? Od podania ziadosti po schvalenie bez zalozenia nehnutelnosti?
Odpovedať
Mal som uz "ukoncene" sporenie (zmluva stara 8 rokov). Uver bez dokladovania prijmu a bez zalozenia nehnutelnosti vybaveny za cca 2 tyzdne, peniaze na ucte do tyzdna od podpisu. Na konci novembra.
Odpovedať
@mataja23 nam velmi rychlo schvalili. Jeden den som podpisala ziadost,poslali na ustredie,potom som znova podpisovala zmluvu po tom,co ustredie schvalilo a celkovo to trvalo max.5 dni a peniaze som mala hned na ucte. Ale mame velmi sikovnu pani v pss,mozno aj vdaka nej to islo rychlo
Odpovedať
@zvolsiinylogin od podpisu ziadosti po schvalenie to trvalo cca 5 pracovnych dni, podpisali sme zmluvu a ubehlo uz mozno dalsich 5 dni a este stale nic :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?