Ako dlho trvá aktuálne schválenie hypotéky v SLSP?

Ahojte ti co ste teraz brali hypo zo slsp ako dlho trvalo schvalovanie?
Odpovedať
Profilova fotka
@natyyyko podla mna kazdy klient pre banku je specificky, takze tazko povedat, kolko kto cakal. niekto ma rychlejsie schvalenu hypoteku a niekoho musi dlhsie banka preverovat a pod. ak to uz trva dlho, tak sa skus priamo na nich obratit
Odpovedať
Neviem ako dlho trvá schvaľovanie v SLSP, ale my keď sme chceli žiadať o úver skoro dva týždne trvalo iba prehodnotenie nášho znaleckého posudku, takze sme sa na to vykašlali, keďže sme potrebovali peniaze hneď. Za tie dva týždne sme mali vybavený úver z inej banky a už aj peniaze na účte.
Odpovedať
Mne schválili týžden do zadu v SLSP. Na znalca (mali sme ho priamo zo slsp) sme čakali týždeň a na posudok 2 dni. S posudkom sme išli do banky dali hypo na schválenie a na druhý deň ma kontaktovali že máme hypo schválenú. Tak u mňa komplet do 2 týždňov.
Odpovedať
@lukasond no tak to ste vcelku dobre pochodili. my sme cakali skoro mesiac ale kedze sme zacali skor vybavovat, ako sme peniaze potrebovali, tak nam to nevadilo.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@helik00 nam akurat dnes schvalili a povedali nam ze maju 2 dni na papiere vy ste uz aj v den schvalenia podpisovali? To je rychlost
Odpovedať
@natyyyko na druhý deň rano mali zmluvy nachystané.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?