100% od slsp

Profilova fotka
Ahoj chcela by som sa spitat... Bola som si obehnut banky všade chceli dat max 95% ceny nehnuteľností.. No v slsp mi ponúkli 100% ceny nehnutelnosti nakoľko som ich klientka.. Myslite ze ak mi to v banke na uverovom tak vypočítali a povedali ze mi dajú 100% ceny tak to bude pravda? Alebo? Hmm ďakujem
Odpovedať
Ano daju ti. Len bude vyssi urok
Odpovedať
Ak vam tak povedaly tak asi ano.Ste ich klientka , vacsinou davaju banky 60-70 percent z ceny nehnutelnosti.Schvaluju to v BA na centrale.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka60 @jany38 lebo to som si bola sama prezistit len tak ako ponuku nezáväzné... A makler s mojou finančnou ma vysmiali ci tomu ozaj verím.. Tak neviem co si mam myslet.. A tak prečo by mi to ponúkla teda tak vypocitala keby to neni pravda... A v ba na akej centrále ako na centrále slsp ci?
Odpovedať
No, najlepsie niekde na pobocke. Ako radsej daju menej, lebo nove pravidla, tusim od aprila, ale da sa dohodnut. Len samozrejme ide o bonitu. Mne zatial slsp vysl a vzdy v ustrety. A to nerobim reklamu, ze nieco z toho mam, ani tam nerobim.Len som dlhorocna klientka vzdy som vybavila co som potrbovala. Zacarovali viaceri zamestnanci nezavisle. Chod na svoju pobocku, pripadne ti mozem dat kontakt na jedneho, co mam naposledy dobru skusenost. Isli sme na menej perc. Nakoniek kvoli uroku.
Odpovedať
@love232 pokiaľ si si dala urobiť rating, t.j. podala si žiadosť o úver a vyšla si v lepšej ratingovej triede, tak 100% hypo by si mala dostať :-D a ani úroky nemusia byť nejako zlé
Odpovedať
@love232 Pokial ta makler a financna poradkyna vysmiali, bolo by dobre uverejnit ich mena, nech sa im ostatni vyhybaju. Takito "odbornici" su hanbou svojich povolani. Co sa tyka 100% hypo, v minulosti sa to obcas riesilo napr. xy% hypoteka a zvysok spotrebny za velmi slusnych podmienok. Podla mna to dnes nebude inak, cize ak by ste mali dostat 2% na 70% a 5% na 30%, tak vysledny urok je 2,9%.
Odpovedať
Profilova fotka
@love232 Zdravím, to či nám banka ozaj ponúkne 100% financovanie ešte nemusí byť konečná istota. Dosť tam totižto záleží od nehnuteľnosti a stavu nehnuteľnosti. Tieto prvotné sondovanie sú veľmi dobré, nakoľko nám banka spravy scoring a dá nám jasno, ako akceptuje náš príjem. Vo Vašom prípade, ako vidím, Váš príjem akceptovali veľmi dobre, preto si myslím, že nebude problém so 100% financovaním aj v iných bankách, samozrejme pri výbere "správnej" nehnuteľnosti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@love232 Je možnosť získať 100%, nie je to však samozrejmosť. Kedže na základe opatrení NBS z marca tohoto roka majú banky svoj podiel na 100%tných hypotékach znižovať na úroveň max. 20% celkového objemu poskytnutých hypoték, tak už nie je možné získať 100%tnú hypotéku tak ,,ľahko" ako to bolo v minulosti. Nehovorím, že to nie je nemožné, ale banky si túto možnosť nechávajú skôr pre vyššiu bonitnejšiu klientelu. Samozrejme je ale možnosť získať 100% financovanie spojením hypotéky so zvýhodneným spotrebným úverom, pozor ale, SLSP po poskytnutí hypo má problém s poskytnutím spotrebného úveru po dobu pol roka po poskytnutí hypo. Taktiež záleží aj % financovania od lokality zakladanej nehnuteľnosti, na čo v poslednej dobe banky extra striktne prihliadajú. No a pokiaľ nemáte skutočne hypotéku aj reálne schválenú a idú sa riešiť úverové zmluvy, dovtedy skutočne nemáte žiadnu istotu, že 100% hypotéku získate. Váš agent Vás isto len chcel upozorniť, že netreba počítať s celým %, predsa len ak je dobrý vo svojej práci, tak už má skúsenosti a vie ako sa tá či iná banka zachová a taktiež viete ako to je, na pobočke Vám povedia čokoľvek, len aby si Vás získali, no reálne to môže celé vyzerať úplne inak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?