Vie niekto poradit dobru firmu na vonkajsie omietky / fasady na vychode okolo Košíc?

Ahojte, Chcel som sa opytat ci niekto neviete odporucit dobru firmu s rozumnymi cenami na vonkajsie omietky - fasady na vychode Slovenska v okoli Košíc? Za vsetky tipy vopred dakujem.
Odpovedať
@skye17 1) Musíš upresniť o akú fasádu sa jedná. Je rozdiel kydať omietku na tehlu alebo polystyrén. 2) Odporúčania od neznámeho človeka z mokrej strechy nie sú odporúčania. 3) Neznámu firmu aj tak budeš musieť kontrolovať. Lacnejšie je niečo si o tom naštudovať, zohnať si partiu, dohodnúť cenu na m2, omietkovať cez výkend a osobne na to dozerať, v prípade problémov ich okamžite vyhodiť.
Odpovedať
@amater365 Jedna sa o 125 rokov stary dom, 80tky steny, kamen & tehla. Vdaka odporucaniam ludi na modrej streche sme nasli skvelych majstrov a firmy s ktorymi sme nadmieru spokojni ( strechari, vodar, stolar, kurenari etc. ), takze nam tie odporucania od neznamych ludi naopak velmi pomohli ;-) Vikendove prace u nas do uvahy neprichadzaju kedze zijeme v zahranici a vela veci riesime na dialku, ( s pomocou svokra, priatelov ), alebo ked prideme na SVK. Kazdopadne vdaka za radu.
Odpovedať
@skye17 Dobry den, chystam sa na vapencovo-cementovu fasadu natiahnut sietku, lepidlo a silikonovu omietku. Vedeli by ste mi poradit spolahlivu partiu? Za dobru cenu:-) Obvod domu 280m2+podhlady z dreva chceme tiez omietnut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?