Vapenno cementove strojove omietky - TT/PN okres

Ahojte stavbari! Nahanam kontakt na overenu partiu na strojove omietanie RD - vapenno cementove omietky....ak mate kontakty, prosim piste :) dakujem!
Odpovedať
@iwory1987 Tu sa uz o omietkach popisalo moc.pohladaj a je tam jeden pan ktory robi iba tieto vapennocementove.
Odpovedať
A vola sa jmomietky.Hladaj vo fore a najdes ho.On je velmi ochotny pan.
Odpovedať
@iwory1987 Skús PT GIPS, mne robili. Robia aj sádrové aj vápno cementové. Robili mi aj také aj také. Nechal som sa nahovoriť na sadrové omietky a v živote nikdy viac by som do nich nešiel... Dobre robíš že dávaš vápno cementové.
Odpovedať
@petka456 dakujem krasne za kontakt! :)
Odpovedať
@kajo873 diky za info, volal som im ale su vybookovani do januara :( myslel som ze nebude taky naval, nechcel som nahanat majstrov, stavba nesla uplne podla casoveho planu tak som nechcel zhanat niekoho a potom to len odkladat.....ale aj tak dik...ano, ja som tiez neni moc sadrovym nakloneny :( a co sa ti na sadrovych nezda?
Odpovedať
@iwory1987 No s tým obsadením to hej. Ani mne nešla stavba podla plánu ale po predošlých skúsenostiach som si majstrov rezervoval 4 mesaice dopredu a tam si to vedeli potom upraviť stavbu +- nejaké týždne hore dole. A čo sa mi nepáči? Je to moc hladké, každá nedokonalosť je na tom strašne vidieť, bije to do očí moc. A za ďalšie sú moc mäké, trošku rypneš a je diera...Teraz ako dokončujeme stačí trošku šuchnúť a je škrrabanec. Mám z toho hlavu v smútku...Vápno cementové sú omnoho pevnejšie.
Odpovedať
@kajo873 To mas pravdu.tie vapennocementove su zo zrnom ale vravia ze su skodlivejsie ako sadrove.Neviem ako skodlivejsie asi pre alergikov.Mne robila firma baupuc zo Ziliny ale dala som si aj vapenne aj sadrove ale nie hladke ale so zrnom a zatial som spokojna.Ja som malav byte tieto hladke ale ked sme bieleli tak sa valcek po tom dost smykal ale to treba hadam len prax a preto na chalupu som chcela tie sadrove ale nie gletovane ale so zrnom a su pevne.Takze hladke som nechcela lebo teras to volaju gletovane a prvej sa to volalo stierka lebo my sme ju davali.A za vapenne beru 7 5e a sadrove 8 e a daju vsetko este aj po sebe upracu Zatial spokojna som.A teba kolko vysli omietky.
Odpovedať
@petka456 Cena bola taká istá. Nevedel som že sadrové sú aj so zrnom. Čouž, už je to tam.
Odpovedať
@kajo873 pokial nejde o tenkovrstve stierky, vsetky sadrove omietky su so zrnom, akurat gletovanim sa to zrno zahladi... ja nedam dopustit na hladke omietky aj napriek tym nevyhodam, proste sa mi to paci.
Odpovedať
@gashtaan Vec vkusu. Mne sa nepáči že tam každá drobnosť je vidieť.
Odpovedať
@kajo873 jj, preto som ich po mantakoch omietkaroch este prestierkoval, aby tam neboli ani drobnosti.
Odpovedať
@gashtaan Ale ja som pocula ze sa lepsie vedia poravit tie gletovane hladke ako zo zrnom.Ked ti decko vyripe do steny tak to zo sadrou lepsie zahladis.Ale uz ta vidim ako a do kedy ta to bude stale zahladovat a opravovat omietky po detoch bavit stale sadru namiesavat a prides z roboty a opravovat ryhy v stenach.Ale naviknes si na ne a po case si to uz ani nevsimnes.A tie zo zrnom sa my zdaju aj pevnejsie ale tie vapenne su este pevnejsie akurat ze su sivsie a neni su take belsie ako sadrove.Ale sak na to ide este malovka a budu aj tie biele ked ich dva krat omalujes.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?