Tehlovy obklad na dom

Prosim Vas, pozna niekto v okoli Piestan partiu chlapov, ktori sa specializuju na tehlovy obklad na dom ako fasadu. Material mam, len potrebujem, aby mi ho nalepil, niekto kto sa tomu rozumie. Dakujem. Martina
Odpovedať
@martina1905 pan Rosicky, obkladal nam licovymi tehlickam na jesen....krasna robota..aj plot aj dom, dokonca sme aj na zahradny murovany domcek dali trosku mario.rosicky@gmail.com
Odpovedať
@martina1905 nejake fotky som vyhrabala poslem do sukromneho mailu, kedze na MS fotky z domu nedavam, ak mate zaujem
Odpovedať
Profilova fotka
@roxana280 a cenovo vas ako vysiel? kludne mi to mozes len do ip poslat :) dakujem
Odpovedať
@feradka a myslite ako co? Kolko stoji pan Rosicky, nas dom plot, kolko stoji obklad ci?
Odpovedať
@roxana280 Ja by som poprosil cenu toho pána Rosického s tým obkladom, ale len po krk, hlavu nechám priznanú a navrch dám striešku :)).
Odpovedať
@beginner7 jeho manzelka by sa mala vyjadrit, nepoznam sice pani, ale p. Rosicky ma "zlate ruky" lacno by ho nedala
Odpovedať
@roxana280 ano mam.dakujem.moj mail je martina.garafova@gmail.com
Odpovedať
A odkial je pan Rosicky?dakujem za odpoved
Odpovedať
@martina1905 fotky som vam poslala na mail, p. Rosicky je zo Ziliny, ma aj kolegu, robia na turnusy, robia vacsinou v Bratislave a v okoli, ale urcite by sa ak budu volni, dohodli aj na inej lokalite.
Odpovedať
Mne p. Rosicky doporucil niekoho na kupelnu, lebo on bol obsadeny, vtedy si mi ho doporucila. A teda velka nespokojnost s pracou aj typom cloveka. Nestastny frustrovany clovek, takze bacha na to.
Odpovedať
@stolverka ja mozem doporucit len p. Rosickeho, pracu ostatnych posudit neviem..bola by som prekvapena, keby ste bola nespokojna s panom Rosickym, ale s niekym inym sa necudujem, tiez sme zazili pocas stavby kadejake typy. Len mu dajte spatnu vazbu Rosickemu, lebo aj na neho potom pada sivy tien, aj ked on pracu nevykonal, nech nedoporucuje za seba radsej nikoho. Ja som napriklad cakala tri mesiace, kym mal cas..na kupelne, ale potom robili aj podlahy a ostatne a az potom isli inam. Na obklad domu som ho objednavala v zime na koniec leta..Minuly rok boli velmi vytazeni.
Odpovedať
@roxana280 aj som myslela, ze mu zavolam a poviem, ze nim doporuceny clovek bol uplny blbec, ale kaslala som na to. Mam aj ine veci na robote. Cakat nanho sme nemohli, lebo sme platili podnajom 700 za mesiac a toto cakanie by sa nam proste neoplatilo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stolverka ja uz som mu volala dnes..velmi lutuje, ze ho doporucil a ze vam nemohol vtedy sam pomoct, povedal, ze uz nikoho nedoporuci aj keby mu plakal do telefonu, ze potrebuje okamzite, ked ma rozrobenu niekde robotu, musi dorobit....nuz na dobrych majstrov sa obycajne caka, alebo objednava v predstihu..ja mam skusenost taku, ze obycajne taki co mozu hned, nestoja za nic..vsetko dobre co sa urobilo u nas pocas stavby sa objednavalo vopred a cakalo sa na to..dokonca aj na auto cakam teraz pol roka..nuz ale kazdy nech robi ako mu vyhovuje..
Odpovedať
@roxana280 mali sme dohodnuteho cloveka dopredu, cakala som nanho dlho, ale nakoniec to zrusil zo zdravot. dovodov a viem, ze to bolo objektivne a nebola to vyhovorka, tak som musela niekoho zohnat narychlo. Nevadi, prezili sme. Mam teraz majstrov takych co u nas robia, ze klop klop maximalna spokojnost. Robili aj narocnejsie veci a su to totalni pedanti. Takze sme nasli ihlu v kope sena.
Odpovedať
@stolverka tak im posunte referenciu dobru....ja za dobru pracu pochvalim, ale za zlu tiez napisem...ked som ja na zle natrafila, preco by mal aj ten druhy......aj tu na MS odporucam 6 firiem. co nam vyborne odovzdali pracu..ostatni za vela nestali..ale nech ludia vedia, aj to dobre aj to zle...
Odpovedať
@roxana280 ano, dobru posuvam ak niekto potrebuje a pred zlou vystriham, je to bezne, kazdy normalny clovek to robi.
Odpovedať
Profilova fotka
@roxana280 prepac nevyjadrila som sa presne :) myslela som praca toho pana kolko vas vysla.
Odpovedať
@feradka dajte si nacenit, alebo poslat cenovu ponuku, to mate zadarmo a kludne mozte odmietnut..pan Rosicky s kolegom u nas robili skoro rok a vela, neviem akoby som vam upresnila sumy..ktore si aj tak uz nepamatam..kazda praca sa im vyplacala po skonceni a vycislili ju podla toho co robili.. kludne mu napiste nech vam posle cennik prac..
Odpovedať
p Martina poslal som vam mail a par fotiek
Odpovedať
Profilova fotka
@roxana280 vdaka :) mohla by si mi prosim ta poslat na neho kontakt do IP? nech nemusim lustovat cely internet aby som ho nasla.
Odpovedať
@feradka poslala som do IP, pekny den.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Odporúčala som pána Rosického, ale beriem späť, až po rokoch som teraz pri výmene prasknutého umývadla zistila, že ho tak prilepili nielen silikónom, na 5 cm hrúbky, že musíme sekať kus kúpeľne, okrem toho aj bezpečnostné dvierka na vani vymyslené tak, že sa pri výmene batérie muselo sekať ... ]-( majú šťastie, že nebývam s nini v kontakte.
Odpovedať
@roxana280 ahoj, mozes aj mne poslat fotky ako to vyzera? dakujem
Odpovedať
@golem99 čo ako rozbitá kúpeľna? Ide ma od zlosti rozhodiť, lebo nevieme už zohnať obklad, bol špeci drahý dovážaný z Talianska. Tehlový obklad bol urobený dobre, aj keď im zatiekla špárovačka, lebo pršalo vtedy, ale vyčistili kyselinou ako poradil výrobca.
Odpovedať
@roxana280 no ja som chcel tehlovy obklad fotky, ale uz som pozrel na nete, mne osobne sa to nepaci, pripada mi to ako stare, historicke
Odpovedať
@golem99 hlavne to stojí hodne peňazí keď je to kvalitný obklad a obkladači, my máme obložený aj plot a pekné je to, nie je fádny náš dom rozhodne modernejší štýl
Odpovedať
@roxana280 ok :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Neviete o niekom kto by oblozil tehlovy obklad v okoli KE?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?